Actrița Jun Ji Hyun va mai avea un copilaș

jun-ji-hyun

Jun Ji Hyun este însărcinată din nou.

Agenția actriței a confirmat, spunând „Jun Ji Hyun este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Aceasta a aflat acum câteva zile, când a mers la spital, că este însărcinată în 10 săptămâni. Întrucât se află în primul trimestru al sarcinii, ea este foarte atentă. Este o veste mare și vă rugăm să o felicitați. Vă mulțumim.”

Jun Ji Hyun s-a căsătorit pe 13 aprilie 2012, iar primul copil l-a născut în luna februarie a anului 2016. Acum actrița va aduce pe lume cel de-al doilea copilaș în ianuarie, anul care vine.

Felicitări familiei!

 Sursa: allkpop

9 gânduri despre „Actrița Jun Ji Hyun va mai avea un copilaș

  1. Vladut

    Actrita mea preferata. Sincer, nici nu stiu ce sa fac: sa ma bucur sau nu. Intr-un fel daca e insarcinata nu va mai avea si alte proiecte, dar cred ca si ea e fericita de vestea asta. Felicitari! Si imi pare rau ca e una dintre actritele talentate, dar subapreciate… :((

    Apreciază

    Răspunde
    1. C.Moraru 💙 -> 🐉 & 🍑

      Nu e deloc subapreciata, e considerata una dintre cele mai bune actrite din Coreea si chiar e una dintre cele mai bine platite, face parte din top3.

      Apreciază

      Răspunde
        1. C.Moraru 💙 -> 🐉 & 🍑

          Din moment ce e o femeie casatorita, cu un copil acasa si unul pe drum, e si normal sa aiba putini fani pe retele de socializare. 🙂

          Apreciază

          Răspunde
          1. Vladut

            Aici ai mare dreptate. Asa am gandit si eu. Ma intrebam de ce fanii nu isi doresc o relatie intre ea si Lee Min Ho asa cum isi doresc pentru Song joon ki & Song Hye Kyo sau alte cupluri, dar apoi am realizat ca ea are deja o familie( palmface*). Oricum, banuiesc ca primeste mult respect din partea tuturor.

            Apreciază

            Răspunde

Lasă un comentariu