YMC se teme pentru siguranța membrilor Wanna One și cere fanilor să respecte limitele


YMC Entertainment răspunde la reacțiile copleșitoare ale fanilor Wanna One, uneori extreme, și le cere acestora să respecte limitele și intimitatea membrilor trupei.

YMC Entertainment a postat prin intermediul fan cafe-ului oficial al trupei Wanna One un anunț pentru fani. Iată conținutul acestuia:

Bună ziua. Suntem YMC Entertainment, agenția trupei Wanna One”.

„Acest anunt privește siguranța artiștilor noștri și ordinea publică în proximitatea agenției, care s-a transformat într-o zonă periculoasă din cauza unor fani care vizitează YMC Entertainment.”
“În primul rând, suntem serios îngrijorați pentru siguranța membrilor Wanna One, ca urmare a faptului că fanii încearcă cu forța să îi atingă pe aceștia, să le vorbească, și să facă poze cu membrii, printre altele, în ciuda faptului că angajații le-au spus să nu facă acest lucru.”

“Mai mult decât atât, cafeneaua de la primul etaj nu este afiliată agenției noastre în niciun fel. Cu toate acestea, din cauza problemelor create de unii fani, cafeneaua, precum și alte afaceri din zonă, au fost afectate, ceea ce ne pune pe noi într-o poziție delicată.”

YMC Entertainment crede că siguranța membrilor Wanna One și a fanilor este prioritară. Din acest motiv, îi rugăm cu insistență pe fani să se abțină de la vizitarea agenției, a rezidenței membrilor, a locului unde aceștia se pregătesc, și să nu îi însoțească pe aceștia la activitățile lor care nu sunt anunțate în mod public.”

„Mai mult, rugăm ca orice sugestie sau întrebare să ne fie transmise via email. Scrisorile fanilor și cadourile individuale (cu excepția mâncării și a plantelor) pot fi trimise prin curier sau poștă, și le vom înmâna membrilor. Mai multe informații vă vor fi oferite în anunțuri ulterioare. „

 

Sursa

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s