Black Pink a participat la SBS ‘Youngstreet Radio’ + grupul va apărea și la alte emisiuni


Se pare că odată cu lansarea single-ului ”AS IF IT’S YOUR LAST” , trupa Black Pink are în program mai multe activități decât de obicei, inclusiv și un fan meeting.

Perioada de promovarea a noii melodii de la Black Pink a început pe 24 iunie, când trupa a participat la emisiunea muzicală Music Core, pentru prima dată de la debut, apoi a urmat o apariție la Inkigayo, pe 25 iunie și o apariție la Idol Man, tot în aceeași zi.

Ultima săptămână din luna iunie a început-o în forță, prin participarea în premieră la emisiunea radiofonică de la SBS, ”Youngstreet Radio”. În timpul show-ului fetele au răspuns la mai multe întrebări acordate de fani, au făcut multe glume, aegyo, și desigur au cântat live noua piesă, ”AS IF IT’S YOUR LAST”.

Pe 27 iunie, Black Pink va apărea la emisiunea ”Night of real entertainment” de la SBS, iar pe 28 iunie, va participa la filmările unui nou episod al emisiunii ”Weekly Idol”. De asemenea, s-a dezvăluit că pe 9 iulie, grupul va apărea la show-ul ”SBS Power Time”, iar pe 3 iulie la Arirang Radio „Super K-POP”.

Și se pare că asta nu e tot, Yang Hyun Suk a răspuns comentariului unui fan, care solicita participarea trupei Black Pink la emisiunea ”Knowing bros”, prin intermediul contului de Instagram, iar acesta a răspuns că apariția la show este deja pusă în discuție.

 

În plus, s-a dezvăluit că Black Pink va suține primul său fan meeting, intitulat ”BLACKPINK – ‘AS IF IT’S YOUR LAST’ FAN-SIGNING EVENT”, pe 2 iulie. Evenimentul va avea loc la Bundang AK Plaza 1F PLAZZA 360.

Între timp, Black Pink promovează noua sa melodie AS IF IT’S YOUR LAST”.

cr: yesasia

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s