T.O.P din Big Bang primește 10 luni de închisoare cu suspendare


Astăzi, la ora 11:30 (ora Coreei) a avut loc prima înfăţişare în faţă instanţei a lui T.O.P din Big Bang.

T.O.P s-a declarat vinovat de toate cele patru acuzații împotriva sa. El s-a adresat presei în scurt timp înainte de a se îndrepta spre instanţă și a recunoscut toate acuzațiile.

Recunosc totul.

– T.O.P

Procuratura Supremă l-a condamnat pe T.O.P la 10 luni de închisoare cu suspendare. Asta înseamnă că T.O.P nu va intra în închisoare decât dacă se opune ordinelor procurorului într-un interval de 2 ani. Dacă o va face, va merge în închisoare.

Am suferit de depresie de foarte mult timp. Am luat o decizie greșită și am făcut o greșeală. Acest lucru s-a întâmplat în timpul unei săptămâni. Săptămâna asta este cea mai proastă perioadă a vieții mele și regret sincer și profund. Mi-e rușine de mine și mă voi supune la orice formă de pedeapsă.

– T.O.P

Sentinţa penală a artistului este exact aceeași ca și a stagiarei Han Seo Hee, care a fost implicată în același caz de droguri ca T.O.P.

Cu toate acestea, ea a fost, de asemenea, condamnată la consiliere de droguri pentru utilizarea de LSD. LSD-ul face parte din substanţele chimice cu cel mai puternic efect halucinogen şi produce schimbări majore ale stării de spirit. LSD este prescurtarea pentru acidul lisergic (Lysergic Acid Diethylamide) şi e fabricat din claviceps, o ciupercă parazită care creşte pe secară. Se dizolvă în apă şi e lipsit de miros, culoare şi gust.

Han Seo Hee a fost arestată pentru contrabandă și cumpărarea de canabis împreună cu LSD. Ea chiar a fumat marijuana chiar după ce a fost arestată. Cu toate acestea, recunoaște toate greșelile și infracțiunile sale, de aceea am decis să o condamnăm la probă.

– Procuratura

Sursa: koreaboo, allkpop, castlecraig

Reclame

4 gânduri despre “T.O.P din Big Bang primește 10 luni de închisoare cu suspendare

  1. Sincer îmi pare rău, căci la 30 de ani, nu trebuia să își „strice” viața astfel. Sper totuși că acum realizează greșelile pe care le-a făcut (în legătură cu consumul de substanțe interzise) și că nu va mai repeta vreodată acțiunea aceasta. Pe lângă că și-a făcut rău lui, sănătății lui, ne rănește și pe noi, indirect, fanii V.I.P și fanii lui. Sunt dezamăgită de gândirea pe care a avut-o când a decis să consume droguri, dar asta este. Trecea printr-o perioadă dificilă și probabil nimeni nu a realizat cât de rău se simte, întrucât s-a ajuns până la ilegalități. Spre deosebire de alți „fani” eu și mulți alții vom rămâne alături de T.O.P și sperăm că el realizează că noi, fanii lui adevărați, îl susținem!

    #staystrongTOP

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s