T.O.P din Big Bang recunoaşte că era într-o relaţie cu Han Seo Hee


T.O.P din Big Bang a dezvăluit că se întâlnea cu stagiara Han Seo Hee atunci când au fumat marijuana împreună.

În instanță, avocatul lui T.O.P a mărturisit că cuplul bea foarte mult atunci când fumau împreună. Declarația avocatului în instanță a fost complet scursă online. Declarația completă a avocatului său în instanță a fost dezvăluită publicului:

În timpul incidentului, T.O.P se afla sub stres psihic. S-a întâlnit cu Han Seo Hee când a fost beat şi s-a hotărât spontan să fumeze cu ea.

T.O.P regretă profund ceea ce a făcut. El a băut foarte mult și au fumat împreuna la sugestia ei, dar și-a încheiat relația cu Han Seo Hee și a renunțat la fumat marijuana.

În prezent, a suferit pierderi nerecuperabile ca o celebritate dintr-o infracțiune impulsivă pe care a comis-o înaintea armatei. Vă rog să-i daţi o scutire și o sentință ușoară, cum ar fi o amendă.

– Avocatul lui T.O.P

Potrivit avocaților săi, T.O.P s-a despărțit de Han Seo Hee după ce a fumat marijuana cu ea. Nu s-au mai întâlnit după incident. Asta a fost înainte ca ea să fi fost prinsă fumând.

T.O.P a fost beat la momentul incidentului și a fumat numai din cauza sugestiei lui Han Seo Hee. S-a despărțit de Han Seo Hee și a renunțat la fumat marijuana.

– Avocații lui T.O.P

Declarația arată că T.O.P a fost incredibil de fragil și a fost stresat. El a fost beat și a fumat în mod spontan, nu a fost un eveniment planificat, potrivit avocatului său.

Când T.O.P a fumat cu Han Seo Hee, el a fost beat și puternic stresat. Era într-o stare foarte delicată și fragilă și fumase cu ea într-o clipă.

– Avocatul lui T.O.P

În martie 2017, poliția a început oficial investigarea lui Han Seo Hee pentru consumul ilegal de droguri. În timpul investigării lui Han Seo Hee, poliția a aflat că T.O.P a fumat, de asemenea, marijuana cu ea.

Poliția a examinat bunurile lui Han Seo Hee şi au găsit dovezi împotriva artistului. Când s-a confruntat cu dovezi, T.O.P a recunoscut că a fumat marijuana în casa lui cu Han Seo Hee.

Sursa

Reclame

4 gânduri despre “T.O.P din Big Bang recunoaşte că era într-o relaţie cu Han Seo Hee

    • Pai ce au de facut ei,mai bine apara un idol pt ca sunt platiti bine decat sa spuna ca e vina amandurora. Cu toate astea poate si fata aia are talent si din cauza acestor scandaluri nu c

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s