Un video cu membrii BTS a fost încărcat pe un site pentru adulți


Un clip cu membrii trupei BTS, din timpul vacanței lor în Hawaii, a fost găsit pe celebrul site pentru adulți – PornHub.

După difuzarea primului episod al celui de-al doilea sezon al reality show-ului dela BTS, ”Bon Voyage”, fanii au găsit episodul postat pe un site porno.

Se pare că motivul pentru care episodul a fost încărcat anume pe acest site, este pentru a evita încălcarea drepturilor de autor, dar și vizionarea contra plată de pe V app Naver, pentru ca toți doritorii să poată să-l urmărească. De fapt, o situație asemănătoare s-a întâmplat și în primul sezon al reality show-ului.

Videoul a fost dat jos de pe site, din cauza plângerilor depuse de utilizatori, cu toate acestea, tot aici puteți găsi clipul melodiei ”Not Today” de la BTS și mv-ul piesei ”Girls Girls Girls” de la GOT7. Presupunem că aceste videoclipuri sunt cu adevărat ”fierbinți” dacă tot au rămas pe PornHub.

cr: yesasia

Reclame

5 gânduri despre “Un video cu membrii BTS a fost încărcat pe un site pentru adulți

  1. Cee..😂😂😂 Ooo. Chestia interesanta e ca s-a uitat lumea și ca au recenzii de 95% – 80% . Înseamnă ca pe unii/unele chiar îi excită BTS la propriu – fără sa facă lucruri speciale . 😂 Sorry not sorry. Dar e prea amuzant :))))

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s