BTS lansează MV-ul pentru „Come Back Home”

Image result for bts come back home

BTS lansează videoclipul cu remake-ul lor pentru melodia ‘Come Back Home‘ de la SEO Taiji and Boys, un hit din anul 1995.

BTS a luat melodia originală, care avea un audio distinct, și a transformat-o după stilul lor. Rap Monster și J-Hope s-au ocupat personal de versurile rap ale remake-ului.

Mai jos aveți MV-ul celor de la BTS și cel original.

Sursa: allkpop

10 gânduri despre „BTS lansează MV-ul pentru „Come Back Home”

  1. Vladut

    Doamne, dar ce bine suna, extraordinar… ( nu fac hate). Mie sincer nu-mi place ce au facut, dar ma asteptam sa-mi placa. Chiar daca nu imi mai place deloc trupa, pot sa recunosc ca la unele melodii, cum ar fi Not Today, Fire, Dope, am apasat de nenumarate ori butonul de replay, si inca imi plac acele melodii chiar daca m-am saturat un pic de ele pentru ca le-am ascultat de prea multe ori, dar acum n-a fost sa fie :))

    Apreciat de 2 persoane

    Răspunde
    1. Die

      Ori esti troller ori esti cel mai mare hater pe care l-am vazut pe site-ul asta pana acum.Poate cineva sa ii dea ban acestei persoane pentru a evita urmatoarele certuri de pe site?

      Apreciază

      Răspunde
        1. Sara

          Una e să te legi de-o persoană şi una e sa’ti spui o opinie, ceea ce a făcut ea a fost să-şi spună opinia legată de acel tip şi comm-urile lui mereu la postări cu BTS. Deci e o diferenţa

          Apreciază

          Răspunde
          1. Vladut

            Die, stai linistit/a, pentru ca nu o sa mai urmaresc eu activitatile acestui blog din cauza unora ca tine care au nivelul prea mic de inteligenta pentru a face diferenta dintre o opinie si un hate.
            1. Nu i-am jignit cu nimic, nu am spus iar ca nu imi plac vocile lor sau altceva.
            2. Nu caut cearta, cearta la care te referi tu inseamna cuvinte urate, jignitoare, ceea ce eu nu folosesc in limbajul meu; ce a avut loc pe acest site au fost niste contraziceri intre doua sau mai multe opinii diferite.
            3. Nu las comentarii doar la BTS, bine, acum nu e nimeni de vina ca mi-ati reprosat asta, doar nu mi-ar urmari cineva fiecare activitate pe care am avut-o pe acest blog.
            4. Sara, sunt baiat 😡😡😂😂😂.
            Puteti sa-mi spuneti mult mai multe, oricum eu nu o sa mai raspund nimanui. Si nu inteleg de ce te-ai simtit ofticata (Die), doar am spus ca nu imi place, nimic mai mult, nimic mai putin.

            Apreciat de 1 persoană

            Răspunde

Lasă un comentariu