SM a supărat fanii lui Taemin din SHINee


Potrivit rapoartelor din 6 iulie, Taemin din SHINee va susține primele sale concerte solo în Coreea. Concertele au fost numite ”OFF-SICK” și vor avea loc pe 26 și 27 august la Olympic Hall, Seul.

Cu toate aceste, mulți fani s-au arătat destul de nemulțumiți de deciziile luate de SM Entertainment în ultima vreme, în legătură cu concertele idolului.

Unul dintre principalele motive pentru care fanii s-au supărat pe SM, este faptul că primele concerte solo a lui Taemin au avut loc în Japonia, dar nu în Coreea. Un al motiv pare a fi locul unde vor avea loc concertele membrului SHINee la Seul. La Olympic Hall vor putea participa doar 3 000 de fani, pe când artiștii de talia lui Taemin, susțin concerte pe stadioane mari, unde pot participa mai mult de 10 000 de fani.

Între timp, Taemin a încheiat cu succes primele sale concerte solo ”TAEMIN THE 1st STAGE”, care au avut loc pe 1 și 2 iulie la Nippon Budokan, Tokyo (Japonia). La concerte au participat peste 28 000 de fani.

De asemenea, trebuie remarcat faptul că deja a fost confirmat faptul că membrii SWJ Official Fanclub au primit din nou șansa de a merge la concertele lui Taemin. S-a raportat că în perioada 7 – 10 iulie, fanii japonezi, membri ai acestui fanclub, vor putea să-și cumpere bilete la concert.

În acest fel, fanilor coreeni le va fi mai dificil să obțină bilete la concertele solo ale lui Taemin din Coreea, deoarece locul unde vor fi desfășurate acestea, este prea mic și o mare parte din bilete vor merge către fanii niponi.

După apariția primului val de nemulțumiri, SM Entertainment a dezvăluit că locul unde vor avea loc concertele se află încă în discuții.

cr: yesasia

 

Reclame

2 gânduri despre “SM a supărat fanii lui Taemin din SHINee

  1. Nu e bine…ce treaba e asta. Mai ales ca îi lasă acum și pe niponi sa vina la concerte, ar trebui făcute concertele intr-un loc mare.. nu le trebuie profit? La SM
    Plus ca o mulțime de oameni vor sa meargă la concert.. de ce sa nu?

    Apreciază

  2. Pingback: Taemin din SHINee cere scuze de la fanii coreeni, fiindcă n-au primit ceea ce au meritat! | K-pop Romania

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s