Personalul de la YG e interesat de Kang Daniel?


Se pare că Kang Daniel din Wanna One a reușit să aducă de partea sa pe foarte mulți internauți coreeni, inclusiv personalități din lumea showbizului, și asta doar datorită talentului și fizicului său.

Recent, Suhyun din Akdong Musician a vorbit despre câștigătorul celui de-al doilea sozon al programului de supraviețuire ”Produce 101”, în timpul unei apariții live pe V app de la Naver. La cererea unui fan, idolul de la YG Entertainment trebuia să aleagă unul dintre stagiarii favoriți de la ”Produce 101”, iar Suhyun l-a ales pe Daniel.

Mai târziu, membra AKMU a explicat că nu a reușit să urmărească emisiunea, însă a văzut doar câteva filmulețe legate de acest show și că cunoaște doar câțiva stagiari.

În legătură cu alegerea pe care a făcut-o, Suhyun a dezvăluit că personalul de la YG cu care aceasta colaborează, dar și mătușa ei, sunt mari fani ai lui Kang Daniel. De asemenea, aceasta a declarat că membrii echipei care lucrează la organizarea concertelor ei, adesea cântă melodia Open Up”, cu care Daniel a evoluat în runda finală. În plus, idolul a recunoscut că știe câteva din mișcările de dans reprezentative membrul Wanna One, și asta doar datorită faptului că mătușa ei într-una îi vorbește despre acesta.

În cele din urmă, ce cererea fanilor binențeles, Suhyun a cântat un fragment din melodia ”Open Up”. Momentul în care membra AKMU vorbește despre Daniel, îl puteți urmări aici, începând cu minutul 05:40.

cr: deerzone

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s