Peste 45.000 de fani au fost prezenți la ‘SMTOWN LIVE WORLD TOUR VI in SEOUL’


Kangta,EXO,Luna,SHINee,Girls-Generation,Super-Junior,TRAX,Yunho,BoA,henry,red-velvet,nct

Pe 8 iulie, peste 45.000 de oameni au fost prezenți la Arena World Cup pentru concertul ‘SMTOWN LIVE WORLD TOUR VI in SEOUL‘.

Aceasta este a doua oara când evenimentul ‘SMTOWN LIVE’ a mai fost ținut în Coreea de Sud, prima oară fiind în anul 2014. La concert au participat artiștii de la agenția SM Entertainment, printre care EXO, Red Velvet,  Yunho din TVXQLuna din f(x)NCT, Henry, SHINee, Girls’ Generation, Super Junior, BoA, Kangta și Trax.

‘SMTOWN LIVE’ a debutat în anul 2008 și a avut ca țintă orașele mari, precum Seul, New York, Los Angeles, Paris, Tokyo, Beijing și mai multe. De asemenea, a fost primul spectacol sud-coreean care a fost organizat în Europa, iar la concertul din Paris, 2011, biletele au fost vândute în doar 15 minute. Turneul a avut o varietate de prestații care au cuprins mai multe genuri muzicale – EDM, dance, pop, balade, rock, hip hop – în total fiind susținute 52 de evoluții diferite.

Întrucât turneul a avut loc în perioada când trupele Red Velvet și EXO își for face revenirile, au fost lansate mai multe teasere și au avut loc, de asemenea, reprezentanții noi. Membrele Girls’ Generation nu au pierdut ocazia și le-au dat câteva indicii fanilor cu privire la cea de-a zecea aniversare a trupei.

Sursa: allkpop

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s