Fanii nord-coreeni își riscă viețile și scriu tweet-uri despre EXO

EXO

În Coreea de Nord, există fani care își riscă viața pentru cei din EXO!

Recent, Twitter Korea a dezvăluit un clip interesant, în care ne arată cum peste 11 milioane de tweet-uri au fost postate despre EXO, imediat după ce contul oficial de Twitter al trupei a fost descoperit.

Luminița roșie semnifică zonele în care au fost făcute tweet-urile despre trupa de la SM Entertainment. După cum puteți vedea, aceasta este cea mai strălucitoare în Coreea de Sud și în mai multe regiuni, precum America de Nord și de Sud, Europa, Asia de Sud-Est și Asia de Est.

Cu toate acestea, luminițele care au apărut în zona Coreei de Nord au atras cel mult atenția. Se poate vedea cum apar mai multe fascicole de lumină în Phenian, capitala Coreei de Nord, precum și în alte câteva orașe ale țării.

 

Fostul ambasador nord-coreean Thae Young Ho a explicat că acum este ceva normal ca nord-coreenii să se bucure de divertismentul din Coreea de Sud. Cu toate acestea, ascultarea muzicii sud-coreene și urmărirea dramelor sud-coreene au fost strict interzise de o lege creată în 2015. O persoană poate fi condamnată la zece ani de muncă silnică dacă a intrat în contact cu un conținut restricționat.

Internauții și-au exprimat uimirea cu privire la dedicarea pe care o au fanii EXO din Coreea de Nord. Un comentariu spunea, Este destul de uimitor faptul că ei au rețele de socializare în Coreea de Nord, dar cel mai surprinzător este faptul că sunt fani EXO.

Sursa: allkpop

 

5 gânduri despre „Fanii nord-coreeni își riscă viețile și scriu tweet-uri despre EXO

  1. Ally

    Inca sunt revoltata ca asa ceva se intampla in anul 2017,vreau sa prind cat mai curand ziua in care regimul acesta va fi doborat in Coreea de Nord 😐 Un gest atat de normal pentru noi,dar pentru ei un risc imens…

    Apreciat de 2 persoane

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s