Mentorii celui de-al doilea sezon al show-ului „Produce 101” vorbesc despre foștii concurenți

Lee Seok Hoon, Shin Yoo Mi și Cheetah au apărut în recentul episod al emisiunii „Taxi” de pe canalul tvN unde au discutat despre foștii concurenți „Produce 101”.

Cheetah a spus că i-au plăcut toți băieții din Brand New Music, dar Lee Daehwi a impresionat-o cel mai mult atunci când l-a văzut prima dată.

Lee Seok Hoon l-a lăudat pe Kang Daniel spunând că știa din prima clipă când l-a văzut că acesta va debuta. Lee Seok Hoon a spus că inima lui a tremurat atunci când a văzut eye smile-ul lui Daniel. A mai spus și că Daniel are o față drăguță, dar corpul lui e minunat.

Shin Yoo Mi a spus că l-a plăcut pe Hwang Minhyun și vizualul lui carismatic.

Mentorii au fost puși să aleagă și cel mai regretat concurent care nu a reusit să intre în top 11. Cheetah l-a ales pe Kim Sang Gyun (A-Tom din Topp Dogg), Shin Yoo Mi l-a ales pe Takada Kenta, iar Lee Seok Hoon pe Kim Samuel, zicând că a fost foarte șocat când acesta a fost eliminat.

Apoi cei 3 au fost întrebați să aleagă un stagiar care a progresat mult față de începutul competiției. Aici, Cheetah l-a ales pe Yoo Seon Ho, Lee Seok Hoon l-a ales pe Ahn Hyeong Seob, iar Shin Yoo Mi pe Bae Jin Young.

Lee Seok Hoon a mai declarat în glumă că nu-l place pe Ong Seong Woo şi că i-a spus asta şi în faţă atunci cand competiţia s-a terminat. Seok Hoon a zis că soţia lui îl place mult pe Ong şi că atunci când s-au uitat împreuna la „Produce 101” aceasta era toată un zâmbet atunci când Ong apărea la TV şi de asta membru SG Wannabe era gelos.

Sursa: Soompi

Un gând despre „Mentorii celui de-al doilea sezon al show-ului „Produce 101” vorbesc despre foștii concurenți

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s