Serverul de la Melon a căzut imediat după ce a fost lansat noul album EXO


Cel mai nou material discografic de la EXO este pe val!

După ce și-au doborât recordul la vânzările de albume, trupa a lansat cel de-al patrulea album întreg – ‘The War’, pe 18 iulie la ora 12:00. Ko Ko Bop este melodia de titlul și a intrat în timp real #1 în clasamentul Melon.

Ceea ce este și mai special și important la această reușită, este faptul că EXO este singurul grup K-pop care a debutat pe locul 1 în clasamentele muzicale, asta după ce pe 27 februarie s-au făcut unele schimbări legate de intervalul orar pentru lansări. După ce au avut loc acest schimbări, artiștilor le-a venit foarte dificil să intre direct în topuri pe primul loc. Alte staruri care au reușit acest succes, sunt IU și G-Dragon.

Nu doar că EXO s-a clasat pe prima poziție la ora 13:00, dar toate celelalte cântece de pe album – The Eve, What U Do, Forever, Diamond, Touch It, Walk On Memories, Chill și Going Crazy – au intrat în clasament, în top 7 cântece.

De asemenea, serverul de la Melon a căzut imediat ce melodia ‘Ko Ko Bop’ a fost lansată, paginile de logare și de streaming nemaifuncționând.

Primul, al doilea și cel de-al treilea album întreg, toate au trecut peste pragul de 1 milion de exemplare vândute și trupa a obținut ”coroană triplă” în vânzări.

Prima apariție a membrilor EXO va fi la emisiunea muzicală “M!Countdown” pe 20 iulie. Apoi, artiștii vor continua promovările melodiei la show-urile “Music Bank” pe data de 21 iulie, “Music Core” pe 22 iulie și “Inkigayo” pe 23 iulie.

Mai jos puteți asculta melodia ‘Ko Ko Bop’

Sursa: soompi

Anunțuri

9 gânduri despre “Serverul de la Melon a căzut imediat după ce a fost lansat noul album EXO

    • Bă! Ăia care dați dislike, nu mai dați! =]]] Adică doar cânt aici! Nici măcar nu mi-ați auzit vocea ca să puteți să dați dislike. =]]] Totuși, articolul prezintă comebackul EXO și eu când melodia cu care au revenit! Dacă ați intrat pe link dor ca să dați dislikeuri, pentru că nu vă place EXO atunci aveți din partea mea un mare dislike în viața reală și nu vă pot considera K-Pop-eri adevărați! #pace

      Apreciat de 1 persoană

    • DAAA! LUAȚI EXEMPLU DE LA MINE! SUNT ARMY, VIP, EXO-L, CARAT, ONCE, MONBEBE, BLINK etc, DAR ÎNTÂI DE TOATE SUNT UN KPOP-ER. ADICĂ HELĂU! UNDE-S POZELE ALEA CU ALEA DOUĂ MÂINI CARE SE ȚIN DE MÂINI (sună ciudat dar înțelegeți voi) ȘI PE O MÂNĂ SCRIE ARMY ȘI PE CEALALTĂ EXO-L?! =]]]]]]]]]]]]]

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s