Jaejoong vorbește despre temerile pe care le-a avut înainte de înrolare

Jaejoong

Într-un interviu recent pentru revista @star1, Jaejoong din JYJ a vorbit despre teama lui cea mai mare pe care a avut-o înainte de a se înrola în armată.

El a mărturisit că: ”Să fiu uitat atunci când mă voi înrola a fost temerea mea cea mai mare, și de aceea îmi doream să lucrez în continuare. Serviciul militar este o datorie. Cu toate acestea, frica de a fi absent și de a avea o perioadă de odihnă nu era ceva ce aș fi putut controla.” A continuat într-o manieră amuzantă, spunând că: ”Înainte să intru în armată multă lumea mi-a zis că arăt bine din cauza părului. Cu toate astea, vă rog să nu aveți o impresie greșită, arăt ok chiar și cu părul scurt.”

De asemenea, artistul a vorbit și despre noua sa drama, intitulată Manhole: ”Mi se pare ireal că au trecut deja 14 ani de când am debutat. Sunt momente în care amintirile mele de acum 10 ani sunt în ceață, așa că fiecare moment de acum pare nou și interesant. ‘Manhole’ este un proiect care te va amuza – drama este una revigorantă pentru tineri, așa că vă rog să o așteptați.

Cr.: Allkpop.

Un gând despre „Jaejoong vorbește despre temerile pe care le-a avut înainte de înrolare

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s