Song Joong Ki a apărut pentru prima dată în public după ce a recunoscut relaţia sa cu Song Hye Kyo


Actorul a fost devorat de public la premiera blockbuster-ului „The Battleship Island”Song Joong Ki a ocupat prima pagină a ziarelor din Coreea în urma anunţului neaşteptat prin care recunoştea că se află într-o relaţie cu Song Hye Kyo şi că urmează să se căsătorească în luna octombrie. Deşi presa a discutat îndelung despre acest subiect, Song Joong Ki a nu a avut nicio apariţie publică în ultimul timp.

Unul din motivele pentru care actorul ar fi dorit să ţină ascunsă legătura sa Song Hye Kyo ar fi fost dorinţa de a nu umbri succesul lansării noului său film ” The Battleship Island” cu detalii legate de viaţa sa personală.

În mod evident, publicul şi presa au urmărit cu mult interes premiera filmului „The Battleship Island”, care dealtfel are o distribuţie extrem de valoroasă: So Ji Sub, Hwang Jeong Min, Lee Jung Hyun etc. Însă atenţia de la lansarea VIP a filmului s-a concentrat în mod principal asupra lui Song Joong Ki.

„The Battleship Island” este un blockbuster ce a atras atenţia şi în străinătate, fiind deja vândut în 113 ţări. Filmul se petrece în perioada ocupaţiei japoneze din cel de-al doilea Război Mondial şi spune povestea unor coreeni forţaţi să lucreze în minele de cărbune aflate pe o insulă, care încearcă să evadeze.

Iată mai jos câteva dintre pozele de la conferinţa de presă:

Puteţi privi mai jos posterul filmului „The Battleship Island” şi trailerul filmului:

 

Surse: hancinema, allkpop

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s