Studentul Park Bo Gum s-a transformat în regizor de musical pentru proiectul de absolvire


Studentul Park Bogum a participat la prezentarea lucrării de la finalul facultăţii, un musical care a avut mare succes!Park Bo Gum este printre puţinii actori care şi-au câştigat succesul internaţional timpuriu, în jurul vârstei de 25 de ani. Însă este de mai puţină notorietate fapul că vedeta este şi student în departamentul de musicaluri din cadrului Universităţii Myung Ji.

Pentru proiectul de absolvire, Park Bo Gum a hotărât să rămână în spatele scenei şi să regizeze un remake al piesei “Hair Spray”, ce a fost interpretată de colegii săi de la facultate.

Se pare că starul s-a implicat cu multă seriozitate în proiectul musicalului. El a scris un comentariu pentru prezentarea : „Deşi nu am calităţile necesare pentru a fi un mare regizor de musical, încurajările şi ajutorul venit din partea profesorilor şi colegilor mei au fost de mare folos. De asemenea, presiunea cauzată de proiect mi-a împins limitele şi mai sus. Acest fapt a devenit un element care a hrănit creşterea mea. Voi preţui pentru totdeauna timpul pe care l-am petrecut împreună pentru a pregăti acest musical.”

În mod evident, în momentul în care s-a aflat că Park Bo Gum a regizat remake-ul piesei “Hair Spray”, biletele pentru spectacol au avut o cerere foarte mare (cu precizarea că acestea au fost gratuite), mult peste capacitatea sălii de spectacole a universităţii!

Felicitări noului regizor/absolvent!

Sursa

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s