S-a despărţit Park Yoochun de logodnica sa?


Agenţia  C-JeS Entertainment refuză să răspundă zvonurilor.

Park Yoochun continuă să fie înconjurat de controverse. Ultima este legată de o informaţie devenită virală cu privire la faptul că logodnica sa, Hwang Ha Na, l-ar fi părăsit.

Ziarul JoongAng Ilbo a publicat declaraţiile unei aşa-zise cunoştinţe a lui Hwang Ha Na, logodnica non vedetă a lui Park Yoochun. Această persoană a afirmat că Hwang Ha Na nu ar mai fi suportat criticile şi comentariile răutăcioase legate de relaţia ei cu starul coreean. Aceasta ar fi spus: „Circulă prea multe zvonuri nefondate despre mine. Nu le pot face faţă. Încerc să le fac faţă, dar cred că am ajuns la limită. „

Mai mult, persoana intervievată a declarat că, deşi cei doi logodnici se iubesc foarte mult, Hwang Ha Na trece printr-o perioadă extrem de grea, din cauza notorietăţii pe care a căpătat-o relaţia celor doi, şi se pare că aceasta ar fi spus de mai multe ori textual că doreşte să se despartă de Park Yoochun.

Agenţia lui Park Yoochun, C-JeS Entertainment, refuză să ofere declaraţii legate de acest subiect, cu toate că, anterior zvonurilor legate de despărţire, Park Yoochun a anunţat, prin intermediul agenţiei, că se va căsători cu Hwang Ha Na.

Deocamdată, în data de 26 august, acesta îţi va încheia serviciul militar obligatoriu. La revenirea în viaţa civilă, el va trebui să se ocupe şi de procesul pe care l-a intentat împotriva persoanei care l-a acuzat de hărţuire sexuală. Aceasta din urmă a făcut apel, în data de 20 iulie, la decizia instanţei, care a condamnat-o pentru acuzaţii false şi şantaj.

O altă întrebare care revine din partea mediului online şi nu numai, este dacă, în urma tuturor acestor noi evoluţii şi scandaluri, Park Yoochun va mai reveni în showbiz.

 

 

Reclame

4 gânduri despre “S-a despărţit Park Yoochun de logodnica sa?

  1. Ha,sa nu revina?Eu sper din tot sufletul sa o faca,talent are din plin si s-a dovedit ca nu este vinovat.Cat despre posibila despartire,daca tipa chiar a pus capat,ei bine inseamna ca nu tine la el cum pretinde.Din cate stiu eu juramantul este valabil cu la bine si la rau,nu numai la bine,mhm.Dupa ce ca a fost dat peste cap cu scandalul acesta lung,sa ii mai faca si ea asa ceva…unde mai e sustinerea?

    Apreciază

  2. nu s-au despartit..nici nu a fost vorba de asa ceva:)) doar raspandaci rau voitori….Hana a dat declaratie printr-un mail in aceeasi zi ca nimic nu este real !!1 Eu sunt convinsa ca va reveni..cel putin in muzica deocamdata…. apoi si in actorie !! Hana este alegerea lui…asa cum am avut incredere neconditionat in el..asa am si in alegerea perechii !!

    Apreciază

  3. Pingback: Park Yoochun din JYJ se întoarce din armată | K-pop Romania

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s