SM are ceva special pregătit pentru EXO-L


Agenția trupei EXO, a pregătit ceva special pentru fani atunci când clipul melodiei „Ko Ko Bop” o să depășească 30 de milioane de vizualizări.

Aceștia au actualizat recent descrierea videoclipului spunând, „Ko Ko Bop Youtube EVENT. Pentru a vă arata recunoștința noastră față de dragostea pe care i-ați dat-o trupei și melodiei, am pregătit un eveniment special. Atunci când MV-ul piesei „Ko Ko Bop” (versiunea coreeană) va depăși 30 de milioane de vizionări, vom dezvălui videoclipul special dar și evenimentul. Așa că fiți pe fază!”

Versiunea coreeană a melodiei are acum în jur de 17M de vizualizări. Sunteți curioși să aflați despre ce o să fie clipul?

sursă

Reclame

10 gânduri despre “SM are ceva special pregătit pentru EXO-L

  1. No sa avem mult de asteptat, MV-ul va ajunge in curand la 30 de milioane de view-uri. Ca o fi un alt mod stil SM sa faca vizualizari prea putin in pasa, daca nu-mi place nu ma uit nu ma obliga nimeni, dar imi place foarte mult si melodia si MV-ul, asa ca le urez succes sa ajunga cat mai repede la 100 de milioane, ca la 30 ajung cu siguranta.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s