Gong Yoo apare într-o reclamă pentru Louis Vuitton

Gong Yoo a înregistrat un clip în limba engleză pentru celebrul brand de lux Louis Vuitton

Brand-urile din industria modei de lux devin din ce în ce mai interesate de artiştii coreeni. A venit rândul celor de la Louis Vuitton, care i-au ales pe Gong Yoo şi Bae Doo Na pentru a le face reclamă, alături de alte staruri internaţionale, cum ar fi Jennifer Connelly, Catherine Deneuve, Jaden Smith, Miranda Kerr şi Adele .

Alegerea celor doi, şi a starului chinez Luhan (fost membru  EXO), demonstrează că Louis Vuitton acordă din ce în ce mai multă importanţă imaginii pe care o promovează clienţilor din Asia.

Gong Yoo are clipul său propriu în care face reclamă noului ceas de la Louis Vuitton. El vorbeşte în limba engleză şi invită publicul la „o aventură care nu se opreşte niciodată”:

În alt clip video, putem urmări un colaj în care se succed imaginile lui Gong Yoo, Bae Doo Na, Luhan, Jennifer Connelly, Catherine Deneuve, Jaden Smith, Miranda Kerr, Adele, şi alţii. Cuvintele spuse de fiecare artist formează împreună  acelaşi text din clipul în care Gong Yoo face reclamă ceasului Louis Vuitton :

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s