Weki Meki este acuzată de plagierea conceptului trupei Black Pink?


Картинки по запросу weki meki and black pink

Recent, un articol postat pe comunitatea Pann despre trupele Weki Meki și Black Pink, a atras atenția internauților coreeni. În articolul său, autorul a vorbit despre asemănările legate de conceptul de debut al celor două trupe rookie. Potrivit acestuia, Weki Meki a plagiat conceptul trupei Black Pink, mai exact, este vorba de numărul ”888”.

Black Pink

Weki Meki

”888” – primul ”8” semnifică luna în care va debuta grupul Weki Meki – luna august, a 8-a lună din calendar, al doilea ”8” arată ziua în care va avea loc debutul trupei – 8 august, iar al treilea ”8” reprezintă ora la care va fi lansat albumul de debut – 8 p.m.

Trebuie menționat faptul că anume acest număr – ”888”, a fost folosit și pentru debutul trupei Black Pink, semnificând exact cele explicate mai sus.

Totuși, ar putea fi și o explicație a conceptului cifrei ”8”, grupul este format din 8 membre.

 

Reacția coreenilor:

[+221, -8] Nu pot spune nimic de restul, dar ”888” – e foarte evident.

[+218, -21] Sunt un BLINK și încerc să fiu înțelegător, dar nu am cum … Trebuie să sărbătorim prima aniversare a trupei Black Pink, de ce Weki Meki a ales anume această zi ㅠㅠㅠㅠ

[+185, -10] Același concept.

[+66, -3] Cred că Weki Meki treptat plagiază conceptul trupei Black Pink … au lansat un video cu o coregrafie, exact cum a facut Black Pink înainte de debut.

[+63, -2] La YG cifrele sunt importate, deci cred ca fanii au dreptate să se înfurie ㅠ Din păcate, au lansat deja teaserele pentru debut și nimic nu se mai poate schimba.

[+61, -3] Și eu aș fi fost supărată dacă eram fana trupei Black Pink. N-au plagiat doar conceptul 8/8/8, dar întregul proces de pregătire pentru debut  ㅋㅋㅋㅋ agenția lor … de ce au ales să plagieze tocmai YG-ul?

[+56, -1] Înțeleg 8/8 (8 august, luna a 8-a), dar ora 8 p.m…

[+49, -2] Cred că au ales ”888” fiindcă sunt 8 membre … dar ar fi trebuit să fie mai precauți.

[+35, -1] Lipsă de creativitate dacă tot au ajuns să plagieze ”888” tsk tsk

 

Voi ce credeți?

cr: k-pop stock

Reclame

6 gânduri despre “Weki Meki este acuzată de plagierea conceptului trupei Black Pink?

   • Numa cineva care nu vede bine poate zice asta, acolo scrie „Blank”nici de cum „Blink” şi acum oricine ar purta chestii de genul cu asemenea scris, plagiază? Dacă asta se numeşte plagiat, atunci coloanele sonore ce sunt? 😂😂😂

    Apreciază

    • Da, exact, doar cineva care nu vede bine ce am scris eu in comentariul de mai sus poatE sa spuna asta. Citeste mai bine TU. ”Priveste poza de mai jos, la prima vedere pare ca acolo scrie BLINK 😀” –- am scris destul de clar ”LA PRIMA VEDERE”.

     Apreciază

     • Zici de mine dar tu nu ti’ai dat seama ce’am scris, n’ai cum la prima vedere să citeşti „Blink” doar ce’i care nu văd bine vor zice asta din prima fără să-şi de’a seama că acolo scrie „blank”

      Apreciază

 1. Nu e de parca 8 August e ziua internațională a celor de la BLACKPINK. Doamne, nu mai poate omul sa debuteze in aceeași zi cu „legendele” kpop-ulii. Nu sunt anti, dar totusi frate…

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s