Controversa Kim Tae Dong- unde a dispărut fostul concurent „Produce 101 S2”, înainte de debut?


Kim Tae Dong trebuia să debuteze în grupul JBJ, însă el a dispărut, iar presa a anunțat că vrea să părăsească agenția The Vibe Lable Entertainment.

Kim Tae Dong, care a participat la „Produce 101 S2”, trebuia să debuteze în curând ca membru al grupului JBJ. Chiar înainte de debutul grupului, fanii și-au manifestat îngrijorarea față de faptul că Kim Tae Dong a dispărut. Acesta a răspuns că nu a dispărut și că a trimis o cerere către agenția The Vibe Lable Entertainment prin care cerea anularea contractului. Contractul a fost semnat în calitatea lui de artist, și nu de stagiar, ceea ce poate antrena consecințe legale, dacă este anulat.

Kim Tae Dong a scris o frază lungă pe contul său de Instagram, în care se plângea că îi este greu să suporte tratamentul prost al managementului agenției, care îl neglijează. Fanii săi îl susțin în continuare și îl încurajează să nu părăsească The Vibe Lable Entertainment. Totuși, situația lui pare complicată momentan. Staff-ul agenției a afirmat că se caută o soluție amiabilă pentru această problemă: „Dorim ca el să se reîntoarcă la management și să revină în grupul JBJ”. Ei au mai spus că acesta a trimis cererea de anulare a contractului „pentru că sunt lucruri pentru care s-a supărat pe agenție și facem tot ce putem să căutăm o soluție pașnică. Lucrăm să rezolvăm situația astfel încât să nu afecteze promovările JBJ.”

Cu toate acestea, Kim Tae Dong nu pare să își dorească să revină la agenție și trimite mesaje fanilor în care își cere scuze și le mulțumește acestora. Câtă vreme situația aceasta nu va fi soluționată, pare dificil pentru el să debuteze împreună cu ceilalți membri ai grupului JBJ.

Surse: kpopmap, soompi

 

Reclame

Un gând despre “Controversa Kim Tae Dong- unde a dispărut fostul concurent „Produce 101 S2”, înainte de debut?

  1. Pingback: JBJ arată uimitor în primele poze oficiale de grup! | K-pop Romania

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s