Park Seo Joon a vorbit despre armată și i-a transmis un mesaj lui Kang Ha Neul


Presa a răsuflat ușurată la aflarea veștii că Park Seo Joon a efectuat deja serviciul militar!

După succesul avut cu serialul TV „Fight for My Way”, Park Seo Joon se pregătește de lansarea filmului „Midnight Runners”, în care joacă alături de Kang Ha Neul.

Park Seo Joon a acordat un interviu pentru grupul media TV Report. În timpul interviului, acesta a discutat despre faptul că a efectuat deja serviciul militar. Acesta a spus: „Cred că nu este nimic ciudat să mergi la armată la 21  de ani, ci este un lucru normal pentru un bărbat coreean. Este doar puțin prea devreme în comparație cu bărbații din această industrie (de divertisment)„.

El a continuat: „Faptul că momentan interpretez rolul unui polițist (în filmul „Midnight Runners”) îmi amintește de viața mea din armată, dar eu am terminat deja inclusiv antrenamentele pentru rezerviști (antrenamentele anuale obligatorii de după încheierea serviciului militar)”.

Întrebat dacă își face griji pentru colegul său, Kang Ha Neul, Seo Joon a răspuns: ” Nu sunt îngrijorat pentru el. Cred că se va descurca foarte bine.”  El a încheiat cu o glumă spunând că „toată lumea din armată îl așteaptă” pe Kang Ha Neul.

Având în vedere numărul mare de artiști care s-au înrolat anul acesta în armată, faptul că Park Seo Joon a efectuat deja serviciul militar îi poate fi extrem de benefic pentru carieră, mai ales dacă ținem cont de intensa mediatizare pe care au avut-o recent toate proiectele sale.

Sursa: kstarlive

 

Reclame

2 gânduri despre “Park Seo Joon a vorbit despre armată și i-a transmis un mesaj lui Kang Ha Neul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s