Chen și Kai din EXO vorbesc despre cele mai memorabile evoluții


Chen și Kai din EXO au apărut pe 27 iulie în radio-show-ul “NCT’s Night Nigh”, unde au vorbit despre evoluțiile lor preferate de-a lungul acestor ani.

Pe parcursul transmisiunii, un ascultător i-a întrebat ce clipuri legendare ar trebui să vadă neapărat o persoană care abia a devenit fan EXO. Kai a recomandat spectacolele trupei de la festivitățile de premiere de la sfârșitul anilor, spunând că acele prestații însumează toată muzica lor lansată în anul respectiv.

Când Jaehyun din NCT i-a întrebat care dintre show-urile lor sunt cele mai impresionante, Chen a ales evoluția lui Kai – Deep Breath – de la Festivalul Mnet Asian Music Awards din 2014, iar Kai a numit, de asemenea, tot o prestația de la MAMA doar că din 2013. Atunci, prestația trupei EXO a constat într-un remix din melodiile lansate în acel an, Wolf și Growl.

Kai a explicat, D.O. s-a accidentat la gleznă și el a îndurat toată durerea, terminând cu bine prestația. Noi nu am știut faptul că el a evoluat în timp ce era rănit. După ce am terminat show-ul, acesta s-a prăbușit… A fost foarte emoționant, deoarece el a îndurat totul pentru prestația și binele trupei.”

Chen a mai menționat o evoluție, spunând că una dintre cele mai memorabile prestații a lor este cea de pe melodia El Dorado din turneul “EXO PLANET #2 – The EXO’luXion” din 2015.

Johnny a adăugat și el ceva, ” Cred că teaserul lansat cu Kai înainte de debut și recentul cover făcut de Chen piesei ‘Tears’ de la emisiunea ‘Ask Us Anything’ sunt, de asemenea, niște alegeri foarte bune. ”

Care sunt evoluțiile voastre preferate ale trupei EXO?

Sursa: soompi

Reclame

3 gânduri despre “Chen și Kai din EXO vorbesc despre cele mai memorabile evoluții

  1. Ma bucur de fiecare daca cand revin pe scena si le vad evolutiile, imi dau seama ca sunt din ce in ce mai buni.
    Tirzah are dreptate, toate evolutiile trupei.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s