Jang Hyunseung îşi cere scuze pentru că a plecat din B2ST


B2ST,Hyunseung

Jang Hyunseung a părăsit trupa B2ST în luna aprilie 2016 şi de atunci s-a axat pe activităţi solo.

Pe 31 iulie, idolul a scris un post lung pe pagina lui Instagram, spunându-le fanilor loiali partea sa de poveste:

„Bună, acesta este Jang Hyunseung. Se pare că aceasta va fi o scrisoare lungă, dar am vrut cu adevărat să împărtășesc partea mea de poveste.

În ultimii 7 ani, am primit multă iubire din partea voastră, înainte de a pleca din grup. De când eram mic, am văzut diferiți cântăreți și dansatori la televizor și am crezut că sunt atât de minunați. Din acest motiv, am putut să debutez cu B2ST, după 5 ani de antrenament.

Mi-am făcut debutul oficial și m-am gândit că mi-am atins visele. Cu toate acestea, în timpul evoluţiei mele, am avut acest sentiment de neliniște și am început să aspir la ceva mai mult. În loc să lucrez ca o echipă, m-am concentrat mai mult pe încercarea de a mă încânta pe mine și pe căile mele încăpățânate. Chiar și după ce am ascultat ceea ce au spus ceilalți, m-am gândit la propria mea cale, ceea ce a făcut dificilă cooperarea cu colegii mei.

Drept urmare, peretele dintre mine şi membri a devenit mai gros pe măsură ce am optat să îi îndepărtez, în loc să mă unesc cu ei. Apoi, nu am reușit să mă controlez, deoarece am început să prezint o atitudine negativă pe scenă în timp ce frecventam diverse evenimente publice. M-am gândit că m-am bucurat de tinerețea mea până acolo și m-am gândit că e grozav.

A devenit mult mai greu pentru mine să spun că îmi pare rău și să recunosc greșelile mele. Cu toate acestea, după ce am părăsit grupul, am confruntat multe provocări și mi-am dat seamă că ceea ce am experimentat anterior nu a fost nimic.

Am reușit să las totul să meargă înainte și să-mi pun mândria mea egoistă și a devenit iluminată. Am realizat că am provocat multe dureri față de ceilalți. Vroiam să-mi exprim cât de rău îmi pare pentru alții datorită greşelilor și deciziilor mele egoiste. Îmi pare rău.”

Sursa

Reclame

3 gânduri despre “Jang Hyunseung îşi cere scuze pentru că a plecat din B2ST

  1. Eu cred ca a facut asta pt ca vrea sa scoată un album si naa se stie cu musca pe caciula…adica imi e greu sa cred ca e pe bune desi as vrea of course sa se duca la baieti si sa se impace si sa traim fericiti pana la adanci batraneti…si oricum si Cube sunt smecheri daca nu chiar ei l au pus sa posteze asta

    Apreciază

  2. Pingback: Membrii din Highlight îi răspund lui Hyunseung? | K-pop Romania

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s