SM Entertainment pierde un proces împotriva utilizării mărcii comerciale


misc

De curând s-a aflat că SM Enterainment a pierdut un proces împotriva magazinului LG Household & Health Care pentru folosirea termentului ”SUM” de către magazin.

Divizia de soluționare civilă a tribunalului central din Seul  a decis că SM Entertainment nu poate folosi cuvântul ”SUM”  ca pe o greșeală împotriva LG Household & Health care care au un produs intitulat ”su:m”.

”  Utilizarea unei mărci similare ar încălca dreptul de marcă, deoarece ar putea induce în eroare sau ar putea confunda comercianții și / sau consumatorii generali în ceea ce privește sursa bunurilor sau serviciilor. ” declară agenția. 

Magazinul ”SUM”,  este un magazin popular pe care agenția îl deține și care vinde diverse produse cu numele artistului său, dar și pentru ale le promova.

”Produsul LG Household & Health Care se pronunță < soom > nazal, în timp ce produsul de la compania SM se pronunță < some> . De asemenea, datele demografice pentru piața noastră sunt fanii feminini în perioada adolescenții , în timp ce ”su:m” se adresează mai mult femeilor în vârstă. 

 

”Diferența dintre fonturi și altele sunt asemănătoare dar este doar o mică diferență care este dificil de distins de consumatorii generali cu o atenție medie la detalii. De asemenea, chiar dacă grupul țintă este destinat fanilor tineri, principalii consumatori ai <SUM> sunt străini care călătoresc în Coreea din țări străine, cum ar fi Japonia și China. Prin urmare, acest demografic se suprapune cu produsul <Su: m> al mgazinului LG Household & Health Care, care se vinde și în Japonia și China.” a declarat curtea.

Instanța a mai  adăugat că „LG Household & Health Care folosește termenul  <su: m> din 2007  a devenit un brand bine-cunoscut în Coreea, în timp ce  SM Entertainment a început utilizarea lui <SUM> în 2015, deci se poate concluziona că au folosit termenul similar cu conștientizarea că „su: m” a existat înainte de utilizarea lor. ” 

Cu toate acestea, după decizia instanței, se pare că SM Entertainment  va reveni din nou și de aceea a cerut instanței să amâne ordinea de închidere a operațiunii / luarea anunțurilor la o dată ulterioară, iar instanța a acceptat această solicitare.

sursă

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s