Fanii sunt furioși pe comentariile făcute de Nam Taehyun despre WINNER


https://i1.wp.com/www.allkpop.com/upload/2017/08/af_org/01151432/winner-nam-tae-hyun.jpg

Nam Taehyun a vorbit recent despre WINNER în timp ce asculta melodia „Really Really”, iar Inner Circle (fanii trupei WINNER) nu au fost prea încântați.

Pe 31 iulie, Nam Taehyun a fost gazdă la ‘Casper Radio‘, arătându-se ca DJ și a comunicat cu fanii săi prin intermediul Naver ‘V’ live. Când a cerut sugestii de melodii, un internaut a spus „Really Really” de la WINNER. Taehyun a părut surprins la început, dar apoi a continuat fără probleme, spunând: „Un cântec de la WINNER. Așa deci, WINNER.. fostul meu grup. Am auzit că ei se pregătesc să lanseze un nou cântec. Membrii WINNER muncesc foarte mult, așa că știu că va fi un cântec bun.

https://i2.wp.com/www.allkpop.com/upload/2017/08/content/winner,nam-tae-hyun_1501615494_Screen_Shot_2017-08-01_at_3.24.44_PM.png

Apoi a ascultat melodia „Really Really” și între timp, el a făcut comentarii precum „Mino hyung, ești bine?” sau „Rappul lui Seunghoon hyung a evoluat mult.” Nam Taehyun a și cântat câteva părți cu un zâmbet mare pe față. La sfârșit, el a adăugat: „WINNER e un grup pe care îl urmăresc.

După vizionarea clipului, fanii WINNER, care se simțeau deja trădați de Nam Tae Hyun, și-au exprimat mânia și au dezvăluit că au fost ofensați de acțiunile sale.

Un fan a comentat: „Tae Hyun ah, cine ești tu să judeci talentul membrilor WINNER? Și vrei o atenție deosebită pentru WINNER? Cine ești tu să promovezi grupul…„, „Nu puteam dormi noaptea trecută după ce am văzut clipul pentru că eram atât de supărată, în clipa în care a menționat WINNER a vorbit într-un ton batjocoritor, iar membrii personalului râdeau. A fost răutăcios.”, Nu vorbi despre WINNER”, El este chiar nebun și am fost pe cale să înnebunesc de furie. Cine este el să cânte cântecul de la WINNER și să judece membrii?”.

Mulți, de asemenea, s-au plâns de faptul cum că WINNER s-a confruntat aproape cu despărțirea din cauza lui Nam Tae Hyun. Unii chiar i-au mulțumit că a părăsit grupul.

Clipul întreg îl puteți vedea aici.

 

Credeți că furia fanilor WINNER către Nam Taehyun este de înțeles?

sursă

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s