O întâlnire secretă dintre Lee Min Ho și Suzy costă mai mult decât credeți


Cum și-a impresionat Lee Min Ho iubita la LondraIată că a trecut ceva vreme de când nu am mai avut vești despre Lee Min Ho. Actorul își servește patria (efectuează serviciul militar obligatoriu) însă lumea nu l-a uitat. Și aparent nici presa.

În cadrul emisiunii „ByulByul Talk Show” de la TV Joseon a fost discutat despre ce fac starurile atunci când au întâlniri romantice. Astfel, a fost amintită întâlnirea dintre Lee Min Ho și Suzy din 2015, când cei doi au hotărât să petreacă timp împreună discret, departe de ochii fanilor coreeni. Așa că au decis să se întâlnească la Londra!

Un reporter a povestit modul complicat în care s-a desfășurat totul: „În acea vreme, Lee Min Ho filma la Paris și Suzy la Londra. Dacă urmăriți drumul pe care l-au făcut, pare desprins din „Mission Impossible”. Când Lee Min Ho a terminat filmările, a luat trenul Eurostar până la Londra și când a ajuns acolo a închiriat o mașină de lux, ca un spion, și a plecat cu ea. De acolo a mers la cea mai înaltă clădire din Anglia, The Shard, care are 310 m înălțime.

„Au mers la restaurantul de la etajul 31 al clădirii. Este faimos pentru că are clasă dar și pentru vederea pe care o oferă, de deasupra Londrei. După aceea, au rămas la acest hotel de lux de 5 stele pentru 2 nopți și 3 zile. De aici putem vedea cât de mult Lee Min Ho o iubește pe Suzy și câtă grijă are de ea. A rezervat pentru ea un apartament, care costă cam 2000$ pe noapte. De asemenea, s-au plimbat cu mașina închiriată prin centrul Londrei. El este magic și romantic ca în rolurile pe care le interpretează în seriale.

„Paparazzi au spus că au fost prudenți și în străinătate, deplasându-se la întâlnire în timpi diferiți.”

Ce părere aveți despre această întâlnire? Cum vi se pare stilul lui Lee Min Ho?

Sursa

 

 

Reclame

Un gând despre “O întâlnire secretă dintre Lee Min Ho și Suzy costă mai mult decât credeți

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s