Ce înseamnă tatuajele acestor 10 celebrități?


Tatuajele ca formă de autoexprimare la celebrități dezvăluie personalitățile acestora.

Deoarece idolii k-pop se îmbracă cu haine care le expun pielea, mai ales pe scenă dar și în videoclipuri, tatuajele nu rămân ascunse pentru multă vreme.

Iată pozele a 10 dintre idolii voștri preferați și tatuajele lor, precum și semnificația personală a câtorva dintre acestea.

Ca artist este bine să nu ai semne particulare, pentru a putea interpreta orice tip de personaj, ceea ce înseamnă că pentru o carieră artistică tatuajul nu pare o idee prea bună. Însă uneori acesta poate ajuta la exprimarea personalității, mai ales într–o societate în care a avea un tatuaj pe piele este un semn de rebeliune. În Coreea, ca și în Japonia, tatuajele au fost asociate în trecut cu apartenența la grupuri de crimă organizată și, în consecință, societatea a început să le accepte ca formă de autoexprimare doar recent. Ca urmare, artiștii și mai ales cântăreții și muzicienii au început să se decoreze pe piele cu cuvinte și desene care au o semnificație personală.

Iată mai jos o listă și poze cu 10 staruri k-pop și tatuajele lor:

G-Dragon din Big Bang:

G-Dragon este una dintre cele mai tatuate celebrități din Coreea. Are tatuate expresii ca „Too fast to live, too young to die”(„Trăiesc prea rapid, prea tânăr să mor”) și „Forever Young”(„Veșnic tânăr”).  Pe antebraț are tatuată inima artistului american Keith Haring intitulată „Running Heart”, ca un simbol al sprijinului pe care dorește să îl acorde problemelor sociale cum ar fi drepturile comunității gay, lupta împotriva proliferării nucleare și împotriva rasismului. Alte desene reprezintă dragostea, banii și faima, și cele 8 stele din Dragonball, pe umărul stâng, deoarece cifra 8 se întâmplă să fie numărul lui preferat.

Jay Park:

Aproape că are la fel de multe tatuaje ca G-Dragon. Se spune că Jay Park schimbă percepția tatuajelor din Coreea. Cuvintele „Heart of a Lion” („Inimă unui leu”) îi ornează partea dreaptă a pieptului, alături de fața unui leu, situat pe partea stângă. Pe brațul stâng are tatuat turnul din Seattle, simbolul orașului său natal, steagul Coreei și alte desene elaborate, fețe și cuvinte precum „Forever Stay Grinding'” (simbolul rezistenței) sau „ART OF MOVEMENT”. Acest rapper coreano-american este foarte mândru de rădăcinile sale și decis să facă parte din mișcarea de schimbare a formelor artistice de exprimare.

HyunA:

„My mother is the heart that keeps me alive” („Mama este inima care mă ține în viață”). Ce ar mai fi de adăugat?

Zico din Block B:

Idolul este un patriot. Pe brațe are desenată floarea națională a Coreei (trandafirul chinezesc), alături de portretul regelui Sejong – inventatorul alfabetului coreean. Deasupra inimii este desenat portretul mamei sale. Un star plin de respect!

Lee Hyori:

Lee Hyori își arată dragostea pentru natură. Pe spatele brațului său drept are tatuate cuvintele „Walk lightly in the spring, mother earth is pregnant” („Mergi ușor primăvara, mama natură este însărcinată”). De asemenea mai are două flori desenate de fiecare parte a acestui proverb preluat de la nativii americani. Pe coapsa dreaptă mai are desenate o țestoasă și o inimă, iar pe spatele gâtului are scris cuvântul „LOVE”. Plină de iubire!

Seunghoon din WINNER:

Trebuie să fii tare mândru de grupul tău ca să îți tatuezi logo-ul pe gât!

Tiffany din Girls Generation:

Tiffany are înscrise cuvintele „Toujours belle”, care înseamnă „Pururea frumoasă”. De curând și-a tatuat și cuvântul japonez „shoujo” pe degetul arătător, o referire la numele japonez al grupului Girls Generation, care se traduce „Shoujo Jidai”. De asemenea, ea are tatuat pe picior fraza coreeană care înseamnă „Acum, pentru totdeauna și pe vecie’. Deasupra pieptului, în stânga, are scrise cuvintele „Always keep the faith”(„Păstrează întotdeauna credința”).

Kim Jaejoong din JYJ:

Acesta își folosește tatuajele pentru a-și exprima atașamentul față de colegii de trupă, muzică și viață. Spatele lui este acoperit de aripi și expresii cum ar fi „The pleasure of the mighty are the tears of the poor” („Plăcerea Atotputernicului și lacrimile săracului”), „A song to outlive all sermons in the memory” („Un cântec care va supraviețui tuturor predicilor din memorie”) și „Hope till the end” („Speranță până la capăt”).

Jia din MissA:

Pe lângă tatuajul care reprezintă o inimioară de pe degetul arătător de la mâna stângă, Jia are tatuaje la ambele glezne, fiecare cu câte o busolă în interiorul unei inimi. Semnificația acestui desen este că busolele trebuie să îi indice întotdeauna să își urmeze inima. Adoră deci inimile.

Minah din Girls Day:

„Carpe diem” este tatuat pe partea exterioară a mâinii stângi. Adică Minah vrea să trăiască clipa!

 

Sursa: Dramafever

 

Reclame

4 gânduri despre “Ce înseamnă tatuajele acestor 10 celebrități?

  1. Art of movement e bboy crew din care face Jay parte 😁 AOM..mai are un tatuaj cu AOM in spatele urechii…Jay clar are tatuaje mai multe decat GD :))) ..pe langa cele de pe brat..trunchi..spate..si cap ..mai are si pe picioare 😁..Jwalkerz e preferatul meu 💕

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s