6 vedete care au dezvăluit că nu au avut până acum iubit(ă)


Câteva vedete şi-au suprins fanii atunci când s-au confesat public cu privire la relaţii. ‘Motae solo’ este o persoană care nu a ieşit până acum-nu a fost în nicio relaţie. Iată care sunt starurile coreene care au recunoscut că aparţin acestei categorii:

Minhyun din Wanna One/NU’EST

În urmă cu câteva zile, Minhyun a recunoscut la emisiunea ‘Happy Together 3′ de la KBS 2TV că oarecum încă mai este în categoria ‘motae solo’. Deşi a ieşit (oarecum) cu o colegă din liceu, după ce au schimbat câteva mesaje pe telefon, vedeta, în vârstă de 23 de ani, spune despre experienţa sa din dragoste ca fiind „confuză„.

Jang Moon Bok

Şi el are 23 de ani. Fostul concurent de la ‘Produce 101 S2‘ visează la  primul sărut! La o emisiune TV acesta a recunoscut:”Lumea a fost chiar sinceră cu privire la situaţia relaţiilor” şi a recunoscut că nu a fost până acum niciodată într-o relaţie.

Kim So Hyun

Unul din copiii minune ai serialelor coreeene, Kim So Hyun a ajuns la vârsta de 19 ani. Ea a vorbit de mai multe ori despre faptul că până acum nu a ie;it cu niciun băiat. Primele ei scene de sărut dintr-un serial TV, „Let’s Fight Ghost” au provocat chiar o discuţie naţională în Coreea, pentru că fanii acesteia erau foarte îngrijoraţi pentru ea. Îngrijorarea i-a fost transmisă şi partenerului său din serial, Taecyeon din 2PM, care a povestit că printre altele, s-a temut de reacţia fanilor lui Kim So Hyun.

Kim So Hyun a spus că nu a avut niciodată prieteni de sex masculin şi că la şcoală se bătea cu băieţii. Totuşi, vedeta îşi doreşte ca la 20 de ani să înceapă să iasă la întâlniri romantice: „Nu a existat vreun motiv pentru care să ies cu cineva. Îmi era greu şi să merg la şcoală din cauza carierei mele de film.

Yeo Jin Goo

Simpaticul actor a spus cu sinceritate: „Mă întreb cum e să ieşi cu cineva.” Starul în vârstă de 21 de ani a spus despre femeia lui ideală că ar fi „cineva care mănâncă bine.” Într-un interviu mai vechi, el ar fi spus şi că „Dacă aş avea o iubită, aş merge cu ea la parcul de distracţii şi la film.”

Min Dohee

Min Dohee a debutat pe micile ecrane cu un rol minor în serialul „Reply 1994”. Cântăreaţa devenită actriţă în vârstă de 24 de ani a spus: „Există ceva rău în a fi „motae solo”; am tendinţa de a mă îndrăgosti relativ repede. Dacă cineva se arată cât de puţin interesat de mine, imediat mă îndrăgostesc de acea persoană, dacă şi ea mă place.”

Park Eun Bin

După ce a fost anunţat că va juca tîn serialul JTBC „Age of Youth-Season 2″, actriţa în vârstă de 24  de ani a recunoscut că nu a avut până acum nicio relaţie. Întrebată motivul, ea a răspuns:”Pentru că am ceva ce îmi doresc foarte tare să fac, nu îmi stă nici mintea nici inima la întâlniri. Cred că a ieşi cu cineva este un lucru foarte complicat. Este ca atunci când o persoană care se confruntă cu tot felul de probleme în viaţă brusc dă peste altă persoană care are propriile sale probleme personale şi apoi aceştia încearcă să aranjeze cumva lucrurile să meargă bine… Nu prea ştiu ce să spun despre asta...  „.

Surprinşi de cei 6 şi confesiunile acestora?

Sursa: allkpop, soompi

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s