Wanna One debutează cu melodia ”Energetic”


Похожее изображение

Trupa Wanna One a debutat în mod oficial!

Pe 7 august, Wanna One a lansat primul său mini-album ”To Be One”. Albumul include 7 piese, printre care și melodia de titlu – ”Energetic”, pe care o puteți asculta puţin mai jos.

Trebuie remarcat faptul că primul album de la Wanna One a înregistrat un număr record de pre-comenzi – peste 500 mii de exemplare, devenind astfel primul grup rookie care înscrie o astfel de performanță cu albumul de debut, dar și al treilea grup k-pop, după EXO și BTS.

Amintim, Wanna One a luat naștere în cadrul programului de supraviețuire ”Produce 101 Season 2”. Grupul este format din 11 membri: Daniel, Jihoon, Daehwi, Jaehwan, Seongwoo, Woojin, Kuanlin, Jisung, Minhyun, Jinyong și Sungwoon, și va fi activ până la finele anului 2018. După destrămare, fiecare membru va reveni la agenția sa.

Anunțuri

11 gânduri despre “Wanna One debutează cu melodia ”Energetic”

  • Atat IOI cat si Wanna One sunt trupe care promoveaza doar o perioada, dupa care fiecare membru revine la agentia sa. Asa e conform contractului semnat intre membri si YMC. Scopul principal al proiectului Produce 101 este de a forma o trupa din 11 membri si de a activa doar o perioada. In tot acest timp membrii participa la diferite show-uri, spectacole, etc, castiga popularitate, iar apoi revin la agentiile lor si debuteaza in alte trupe, dar deja ca membri permamenti.

   Wanna One nu poate fi un grup permament, fiindca membrii nu sunt de la aceeasi agentie, iar fiecare agentie vrea ca stagiarul/membrul sau sa-i aduca cat mai mult profit doar ei.

   Grupul va fi activ pana pe 31 decembrie 2018. IOI s-a destramat pe 31 ianuarie 2017. Partea buna e ca Wanna One promoveaza mai mult decat IOI, un an si sase luni. 🙂

   p.s. Sa vedeti cate lacrimi vor fi varsate atunci …

   Apreciază

    • Wanna One era foarte populara chiar inainte de debut, dar dupa debut popularitatea sa va creste si mai mult!! Grupul are peste 200 000 de fani inscrisi pe fancafe-ul sau oficial, fapt ce il face al cincilea cel mai popular grup: dupa BTS, TVXQ, Big Bang si B2ST.

     Apreciază

 1. Nu vreau destrămare nuuuuu. Ar avea mult succes acest grup. Chiar nu vreau, plâng. Bine Minhyun nu mă deranjează să plece pentru că il vreau doar la nu’est (sper că nu vă supăr că am zis asta de Minhyun). Deci chiar nu vreau. 😭😭😭😭😭😭
  Melodia este foarte frumoasă, baftă în continuare. 😍😍😍😍😘😘😘😘😍😍😍

  Apreciază

 2. Hmm,nu am urmarit eu show-ul asta,dar parca m-as uita la el pana se termina vacanta.Am ochit inca doi membrii exceptandu-i pe cei intiali care imi plac si tare curioasa sunt de prestatiile lor.Melodia suna destul de fresh pentru vara,imi place 🙂

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s