Wanna One debutează cu succes, trupa ia cu asalt topurile muzicale + stabilește un record!


Imagini pentru wanna one

Debutul trupei Wanna One s-a dovedit a fi un adevărat succes!

Pe 7 august, Wanna One a lansat primul său mini-album, numit ”To Be One”. Melodia de titlu a acestuia, care a fost intitulată ”Energetic” (videoclipul îl puteți urmări un pic mai jos)s-a dovedit a fi pe placul coreenilor, iar aceasta o dovedește pozițiile pe care le ocupă în topurile muzicale. Imediat de la lansare,
”Energetic” a urcat pe prima poziție în clasamentele Melon, Genie, Bugs, Naver, Soribada și Mnet, înregistrând un all-kill neoficial, iar melodiile Burn It Up” și Wanna Be o urmează.

Albumul de debut al trupei Wanna One – ”To Be One” a reușit să ocupe locul 1 în topul iTunes din 10 țări.

De asemenea, Wanna One a stabilit și un record! În prima oră de la lansare, ”Energetic” a fost ascultată de către 99 748 de utilizatori unici, doborând recordul pe care anterior în dețineau IU și G-Dragon din Big Bang cu melodia ”Palette” – 90 122 ascultători.

Trebuie remarcat faptul că videoclipul melodiei ”Energetic” a reușit să adune deja primele 3 milioane de vizualizări, și este foarte posibil ca în 24 de ore să treacă de 5 milioane.

Ce spun coreenii despre debutul băieților? Comentariile lor le aveți mai jos:

[+3,326, -197] Melodia o am pe repeat ~~~ Sper că showcase-ul va fi susținut cu succes ~~

[+2,773, -217] Wannable, ascultați melodia pe Mnet, pentru a putea influența voturile de la M!Contdown~~ Să ajutăm melodiile să ocupe poziții de lider în topuri!!! Succes!! Wanna One, zdobește-i pe toți~~

[+2,629, -178] Vedete de top ㅜㅜㅜ Felicitări pentru debut și primul loc în topuri ㅜㅜㅜㅜㅜㅠㅠ

[+2,264, -150] Wow, sper să-i văd peste tot de acum în colo!

[+1,887, -363] Pelicitări, Minhyun-oppa, ai debutat.

[+508, -30] Vai și acesta e doar începutul!!! Vă iubesc, Wanna One ❤

[+460, -28] ㅠㅠㅠ Emoționant. Wanna One, să avem cât mai mult succes!

[+424, -29] Ador melodia ~~ Felicitări cu acest debut!

[+404, -26] Ascult melodia ca o disperată, e foarte bună ㅠ Fani Wanable care veți participa la showcase, susțineți melodia în locul meu. Vă voi susține de acasă. Băieți, felicitări cu debutul vostru oficial!

[+366, -24] Felicităriㅠㅠㅠㅠ

cr: deerzone, k-pop stock, wanna one

Reclame

4 gânduri despre “Wanna One debutează cu succes, trupa ia cu asalt topurile muzicale + stabilește un record!

 1. Are potential trupa da degaba daca se desparte dupa 1 an.Vor ajunge ca ioi in grupuri mici nepopulare.Probabil dupa ce se vor desparti grupul de la brand new music va avea cele mai mari sanse de succes.Au avut 4 stagiari in top 30 si am inteles ca a venit un stagiar din jyp popular.Si MMO poate au sanse.

  Apreciază

 2. Va fi păcat de trupă…. Mai bine să nu se destrame, dar ţinând cont că doi dintr-e ei fac parte din alte grupuri (cred că doi sunt, bcs Nu’est şi Hotshot)

  Apreciază

 3. E un contract și asta e. Nu avem ce face. Fiecare o sa meargă pe drumului chiar dacă trupa ar mai dura mai mult. Nu’est au devenit foarte populari în ultimul timp și va dați seama ca Minhyun oricât ar vrea sa fie ori Wanna One ori Nu’est el aparține trupei Nu’est. Nu am nimic cu trupa Wanna One, dar ca L.O.V.E. îl prefer în Nu’est. S-a văzut ca toți stagiari Pledis au talent cu carul, dar nu sunt promovați ca atare. Eu preferam sa fie și JR sau Baekho ca s-au evidențiat în Produce 101. JR a fost de 2 ori sau de 3 ori numărul 1, dar a fost în TOP 20 pe tot parcursul show-ului. Și Baekho a arătat ce talent are, notele sale înalte sunt unice. Și Samuel, fost stagiar Pledis merita sa fie în trupa. Ați văzut debutul lui, are vocea calda și e foarte bun pe vocal, dar poate și rapp. Toți trei meritau sa fie în trupa alături de Minhyun. Acum JR, sunt fana lui dintre toți 5, trebuia sa fie în trupa. L-ați auzit cântând, în afară show-ului? Are toate abilitățile sa fie un lider în Wanna one. În toate dansurile el a fost liderul. Îi ador atât personalitatea cât și vocea. Nu o sa fiu indiferenta la ce li se întâmplă ori negativ ori pozitiv. Am fost fana lor din 2014 când am devenit kpoper, după Infinite, și am trista și vesela și i-am susținut mereu în suflet chiar dacă nu știam ce se întâmplă cu ei. Am sperat ca tatăl lui Baekho sa se facă bine încă de când avea nevoie de sânge și îmi pare rău pentru tot. II voi susține mereu, fiecare kpoper ce își iubește cu adevărat trupa sau trupele știe cum sunt și eu.

  Apreciază

  • Daca JR primea un loc in trupa, din momentul in care era facut anuntul, deja se subintelegea faptul ca el urma sa fie lider. Nu degeaba a fost numit ”Liderul Natiunii” 😀

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s