iTunes lansează topul celor mai faimoase albume ale artiștilor k-pop + reacția coreenilor


Картинки по запросу exo bts

Recent, iTunes a dezvăluit lista albumelor k-pop, care au ajuns în topul ”Celor mai ascultate albume” în diferite țări. Lista completă arată în felul următor:

1.G-Dragon – ‘Kwon Ji Young’
2. EXO – ‘The War’
3. BTS – ‘Wings’
4. WINNER – ‘OUR TWENTY FOR’
5. Big Bang – ‘BIGBANG’
6. WINNER – ‘Fate Number For’
7. Girls Generation – ‘Holiday Night’
7. Big Bang – ‘D’
8. Big Bang – ‘E’
9. BTS – ‘Wings: You Never Walk Alone’
9. Black Pink – ‘Square One’
10. Taeyeon – ‘I’
11. Girls Generation – ‘Mr.Mr.’
12. iKON – ‘Welcome Back’
13. WINNER – ‘EXIT:E’
13. Girls Generation – Lion Heart
13. GOT7 – ‘Flight Log: Turbulence’
13. iKON – ‘New Kids’
13. Taeyeon – ‘My Voice’
14. Taeyeon – ‘Why’
14. G-Dragon – ‘Coup D’Etat Pt.2’
14. Super Junior – ‘Devil’
15. Black Pink – ‘Square Two’
15. Big Bang – ‘M’
15. Taeyang – ‘Rise’
15. NCT 127 – ‘Cherry Bomb’
15. TWICE – ‘#Twice’
16. 2NE1 – ‘Crush’
16. Seventeen – ‘Al1’
16. Taemin – Flame of Love
16. TWICE – ‘Signal’
16. IU – ‘Palette’
16. G-Dragon – ‘One of a Kind’

Reacția coreenilor:

[+249, -11] Nu contează ce trupe sunt în trend la moment sau ce trupe sunt din cea de-a doua generație, Bigbang și EXO – legende. Nu sunt fan, dar aceste trupe sunt adevărate ziduri.

[+246, -12] Sunt surprinsă, oare nu existau rapoarte unde se spunea că EXO nu este populară în străinătate? ㅋㅋㅋㅋ Cum pot fi raportate astfel de minciuni, dacă realitatea e alta? Am căutat ЕХО în listă, începând de la coadă și am fost șocată să găsesc trupa pe locul 2.

[+229, -8] Există un motiv pentru care oamenii spun despre Bigbang și EXO – că sunt minunate. Popularitatea la tine acasă e indispensabilă, dar rezultatele obținute în străinătate sunt adevărate reușite.

[+65, -2] GD și EXO aunt adevărați lideri ㅋㅋㅋㅋ GD a revenit solo, însă e #1 … Un adevărat zid ㅋㅋ EXO de curând a revenit, dar are un rezultat …. îi respect.

[+62, -3] Nu sunt interesată de EXO, dar am văzut o mulțime de articole în care era subestimată popularitatea sa internațională, și în jur sunt o mulțime de anti-fani  ai trupei EXO, dar de ce nu văd nici unul dintre ei pe aici ㅋㅋㅋ sunt curioasă de reacția lor.

[+61, -33] Credeam că în străinătate doar BTS este populară ㅋㅋㅋㅋ Fanii săi mereu se laudă cu asta, în timp ce fanii lui GD și EXO nu spun nimic.

[+58, -44] Observ că lumea se ia de BTS, dar albumul ”The Wings” a fost lansat în 2016, dar nu în 2017. Faptul că trupa se află în top, deja e o realizare. De ce ați omis acest lucru?

[+58, -3] De aceea manipularea opiniei publice este un lucru teribil ㅋㅋㅋㅋ Credeam că ЕХО nu e populară în străinătate și care are doar fani chinezi și Coreeni.

cr: deerzone

Reclame

5 gânduri despre “iTunes lansează topul celor mai faimoase albume ale artiștilor k-pop + reacția coreenilor

 1. Wow faptul ca wings e pe locul trei e wow. Unicul album din 2016 si e inca in top. Imi pare logic ca army sa se laude cu reusitele favoratilor lor, daca alte fandom – uri o fac e ok, daca army o fac sunt exagerati si laudarosi. Hai sa nu mai punem etichete la orice.
  Stiam ca gd va fi pe primul loc, ador piesele lui.

  Apreciază

 2. Incepe sa devina ceva obisnuit ca BTS sa ocupe locuri fruntase, si nu pot decat sa-i felicit si sa ma bucur. Felicit si restul trupelor si de asemenea le urez succes in continuare.

  Apreciază

 3. Eu știu ca sunt trupe care sunt cunoscute și mondial. KARD de exemplu e populara și străinătate, numai ca înca e la început. E și singura trupa mixta fixa, din câte știu. Fixa mă refer ca nu vin de la alte trupe sau solo. Și multe trupe sunt cunoscute mondial doar ca nu așa în mare proporție ca BIGBANG, EXO sau BTS. Deci sunt mulți fani care nu numai asculta cele trei trupe supercunoscute și asta nu înseamnă ca sunt indiferenti fanilor internaționali.

  Apreciază

 4. Wow, câte albume vechi, de la 2015 în jos. Girls Generation, BigBang, GD, 2NE1, Taeyeon, Taeyang, Super Junior – numai legende, regi și regine ale K-Popului, în topul ăsta. Sunt mândră de ei toți, dar și de grupul meu bias, EXO, care se clasează pe locul doi în top, și pe primul loc la grupuri. Felicitări tuturor!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s