Artiști de 30 și 40 de ani care se bucură de statutul de celibatari

Ați auzit de „40 este noul 30” și „30 este  noul 20”? Vedete sexy care sparg stigmatul celibatului!

De la „bucuroși să fie singuri” la statutul de „în așteptarea persoanei potrivite”. Să revedem aceste staruri necăsătorite și extrem de sexy, care redefinesc conceptul vieții de celibat atât pentru femei cât și pentru bărbați.

Choi Ji Woo (42 de ani):

Actrița a fost până în anul 2011 într-o relație cu Lee Jin Wook. După ce aceasta s-a încheiat, Choi Ji Woo a devenit foarte discretă cu privire la viața ei personală, concentrându-se la carieră, care este înfloritoare și acum (dacă ne amintim  numai ultimele 2 seriale în care a jucat în ultima perioadă, „Twenty Again” și „Woman With a Suitcase”).

Ha Ji Won (38 de ani):

Despre faimoasa actriță s-a spus că ar fi avut relații cu foștii ei colegi Kim Woo Bin și Ji Chang Wook, precum și cu alte vedete. Taecyeon din 2PM se pare că are de mai mulți ani o pasiune pentru Ha Ji Won. Însă ea rămâne devotată deocamdată carierei artistice, care îi ocupă tot timpul.

Song Ji Hyo (35 de ani):

A jucat în atâtea filme, seriale și show-uri, încât ar fi fost tare greu să își mai ocupe timpul și cu altceva în viața personală. Aceasta a spus că are o viață distractivă, dar că dacă persoana potrivită ar apărea, ar putea să se gândească la căsătorie.

Oh Yooh Ah (36 de ani):

În cazul acesta, vorbim despre o persoană care a trecut deja peste un mariaj. Ea a divorțat în 2015 și este mamă singură. A spus că datorită faptului că este mamă nu poate fi doborâtă. În schimb, cariera ei are succes deplin și acest fapt poate compensează singurătatea. Ultimul rol negativ din serialul „Saimdang: Light’s Diary (Herstory)?” a avut mare succes.

Lee Seung Gi (30 de ani):

Starul a jucat alături de artiste extrem de populare și în decursul anilor au existat multe speculații cu privire la legăturile acestuia cu anumite colege. Relația lui extrem de mediatizată cu Yoona din Girls Generation s-a încheiat în 2015. De atunci, acesta a decis să meargă la armată și va încheia serviciul militar obligatoriu în acest an, în luna octombrie.

Song Seung Hun (40 de ani):

S-a autoproclamat ca fiind un tip timid. Se află într-o relație cu actrița chineză Liu Yi Fei, pe care a cunoscut-o la filmări. Dar  încă nu a cerut-o în căsătorie! În interviurile recente, a recunoscut că este puțin gelos pe colegii lui care sunt deja căsătoriți și au copii, dar cam… atât… deocamdată!

Lee Seo Jin (46 de ani):

Acest actor în vârstă de 46 de ani este în continuare celibatar. Anul trecut, a făcut mare vâlvă zvonul că ar fi într-o relație cu Ha Ji Woo, dar el a ignorat totul și își vede de viața lui de burlac.

Gong Hyo Jin (37 de ani):

Fiecare rol pe care aceasta îl interpretează în serialele TV devine un mega succes. În viața personală, ea nu are probleme să iasă cu alte vedete, cum ar fi Ryu Seung Bum sau Lee Jin Wook, dar în general păstrează discreția cu privire la viața privată. Actrița extrem de populară pare că se simte extrem de bine în propria piele.

So Ji Sub (39 de ani):

Viața lui So Ji Sub este plină de activități, ca actor și ca rapper. Ultimul film în care a jucat, „The Battleship Island”, bate toate  recordurile în box office și este doar unul din proiectele lui  de succes recente. So Ji Sub nu pare să se oprească aici cu cariera, dar a spus totuși că dacă ar întâlni persoana potrivită s-ar însura.

Yoon Eun Hye (32 de ani):

De la idol la actorie, vedeta își trăiește cu bucurie viața, așa cum este ea, adică bună. Cu toate acestea, în câteva interviuri ea a recunoscut că își dorește să se mărite devreme. Cine știe, poate în curând ne va face surpriza să își anunțe căsătoria!

Gong Yoo (38 de ani):

După rolul interpretat în serialul „Goblin”, succesul lui a devenit global! Femeile îl privesc ca pe tipul bărbatului de vis. Actorul este însă extrem de rezervat cu privire la viața lui personală și încearcă să evite scandalurile amoroase și mai ales zvonurile. Însă dacă se va căsători, acesta își va anunța fandomul, personal.

Han Hyo Joo (30 de ani):

Starul a reușit până acum cu succes să nu fie implicată în niciun scandal major. Cu toate acestea, fanii și presa au speculat mult, anul trecut apărând zvonurile unei presupuse legături dintre aceasta și Lee Jong Suk, din cauza chimiei dintre cei doi de pe ecrane. Cu toate acestea, ea este încă singură.

Lee Dong Wook (35 de ani):

Este unul dintre cei mai râvniți celibatari, alături de Gong Yoo, cu care a jucat în „Goblin”. Este înalt, frumos și ultra popular! Și popularitatea acestuia crește în continuu. El a recunoscut că îi plac relațiile de lungă durată, dar că se bucură de faptul că este singur în momentul de față.

Jung Ryeo Won (35 de ani):

De la zilele când era idol și membru al grupului Chakra, până la cariera de succes din actorie, starul (care a jucat de curând în serialul „Bubblegum”) are o viață de invidiat. De curând, au existat zvonuri că ar fi într-o relație cu Nam Tae Hyun, fostul membru WINNER. Amândoi au negat aceste zvonuri, dar curiozitatea fanilor nu a fost satisfăcută.

Bae Doo Na (37 de ani):

Pentru cei care nu știu încă, actrița a fost într-o relație cu actorul britanic Jim Sturges, de care s-a despărțit în anul 2015. Dar a avut puterea de a continua și a jucat în seria Netflix „Sense 8” și în blockbuster-ul corean din 2016 „The Tunnel”. Ultimul ei serial, „Stranger. Secret Forest” se difuzează încă, așa că a fost ocupată cu destule proiecte. Când a fost vorba de relații, actrița nu le-a ținut secrete, ci a vorbit deschis despre ele, așă că, deocamdată, vedeta este singură și se bucură de succesul profesional.

 

Kim Jong Kook (41 de ani):

Printre altele, Kim Jong Kook a declarat că este fanul lui Yoon Eun Hye. Și el este discret cu privire la viața lui sentimentală. Cei din jurul său recunosc că acesta a avut relații, dar că le păstrează pentru el. Probabil din cauza vârstei, prietenii lui își doresc ca acesta să se însoare curând.

Son Ye Jin (35 de ani):

Și aici am pierdut numărul partenerilor grozavi alături de care a jucat. Actrița a recunoscut că munca este prima ei iubire și că relațiile romantice suferă din această cauză. Ea crede totuși în căsătorie și copii și spune că acestea ajută la maturizarea artistică. Deși este celibatară, ea speră că se va căsători într-o bună zi.

Park Hae Jin (34 de ani):

Spre surpriza unora, acesta i-a promis unei prietene că la vărsta de 35 de ani se vor căsători! Însă se pare că actorul are dubii acum. El a spus că își va ține promisiunea de a se însura cu prietena aceasta, dacă ea se va întâlni cu el în această vară, dar este puțin probabil că el se va căsători curând. Într-un interviu a recunoscut că după vârsta de 35  de ani devine extrem de dificil pentru o persoană singură să se mai căsătorească.

Park Soo Ae (37 de ani):

A ținut viața ei privată extrem de privată. A spus că îi convine foarte bine viața de femeie singură, dar că nu o deranjează relațiile în care există o diferență mare de vârstă între parteneri. Întrebată dacă ar deranja-o o relație cu un bărbat mai tânăr decât ea cu 3 ani, aceasta a răspuns că ar fi ceva cool.

Jo In Sung (36 de ani):

Starul a declarat că este și a fost singur. Dar de curând el a spus că este pregătit să renunțe la statul și să se căsătorească. Într-un interviu de iarna trecută, și-a exprimat dorința de a se căsători curând. Tipul lui ideal? O femeie blândă!

Jung Woo Sung (44 de ani):

Toată cariera sa, acesta a ținut departe de public viața lui amoroasă. Relația lui de scurtă durată cu actrița Lee Ji Ah,a devenit publică în 2011 și s-a terminat la scurt timp după. Acum câțiva ani agenția lui a spus că acesta ar recunoaște public dacă ar avea o relație…

Go Hyun Jung (46 de ani):

Are deja 46 de ani și în 2003 a divorțat, iar de atunci s-a bucurat de libertate. Se pare că despărțirea de fostul ei soț a fost o ruptură extrem de dificilă pentru aceasta, însă ea și-a păstrat fanii și a mers mai departe.

Sursa: Kstarlive

 

 

 

 

 

 

7 gânduri despre „Artiști de 30 și 40 de ani care se bucură de statutul de celibatari

 1. Dana's

  Daca stii cum sa ai grija de tine poti arata extrem de bine si la 50 de ani, avem mai sus dovezi care arata ca tineretea nu are o anume lumita de varsta. Insa, nu mi-ar placea sa ajung la 30-40 de ani si sa fiu tot singura. Stiu ca sunt ocupati cu munca, da ce rost mai are toata munca si sacrificiile daca nu lesi ceva in urma. Cred ca, cel mai mininat lucru ca femeie e atunci cand dai nastere unui copil, il vezi cum creste si evoluiaza. Sa fi parinte e cea mai frumoasa si dificila slujba, cel putin asa gandesc eu.

  Apreciază

  Răspunde
 2. Carmen

  Imi este mila de ei toti, mai ales de actrite. O familie frumoasa este mai importanta decat serviciul. Esti mereu singur. Le doresc sa gaseasca o iubire adevarata in cel mai scurt timp.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s