Imaginile noului show MBC îi surprind pe Xiumin, Kang Daniel, Yong Jun Hyung și mulți alții în ipostaze inedite


MBC are un program-pilot care dezvăluie imagini neașteptate. Programul pilot MBC “It’s Dangerous Beyond the Blankets” a dezvăluit primele sale imagini!

Show-ul observă vedetele care stau în casă, într-un fel de vacanță petrecută împreună (sau „stat-canță’). Participanții la show sunt staruri masculine. Pentru primul episod au fost invitați Xiumin din EXO, Kang Daniel din Wanna One, Yong Jun Hyung din Highlight, Parc Jae Jung și actorul Lee Sang Woo.

Pentru Lee Sang Woo este prima sa participare la un program de acest tip,. Se pare că actorul a fost suprins de faptul că nu există un scenariu și ar fi spus : „Nu știu ce să fac”.

Yong Jun Hyung a fost îngrijorat că nu are ce să facă și că  în acest mod  emisiunea nu va mai fi difuzată. Parc Jae Jung a întrebat „Oare ne lasă singuri să facem ce vrem?”.

Pe parcurs, vedetele au început să se plictisească, așa că în casă apar alte celebrități în rolul de „instructori de joacă”, cu rolul de a îi învăța tot felul de hobby-uri.

Kang Daniel a fost uimit să îi cunoască instructori și a murmurat în continuu: „Wow, sunt celebrități. Îmi plăcea să mă uit la ei la TV”. El s-a bucurat și de lecțiile primite și a comentat: „Încep să am hobby-uri noi. Este atât de distractiv. O să îi învăț și pe membrii Wanna One.”

Show-ul “It’s Dangerous Beyond the Blankets” va fi difuzat în cursul acestei luni.

Sursa

Reclame

Un gând despre “Imaginile noului show MBC îi surprind pe Xiumin, Kang Daniel, Yong Jun Hyung și mulți alții în ipostaze inedite

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s