Un fan a descoperit noul concept al trupei BTS?

bts

Un fan a descoperit „noul concept” al trupei BTS, ceea ce a devenit viral pe Internet.

Postarea cu care a început totul, a fost o fotografia lui Jin, care ținea un buchet de flori. El a scris în legendă „Smeraldo” , care se presupune că este numele florilor.

Floarea „smeraldo” nu există în realitate. Cu toate acestea, când un fan a privit floarea, a descoperit că un blog care gestionează floarea „smeraldo” , a postat o fotografie şi a scris: „BTS_smeraldo”.

Codul sursă al blogului dezvăluie 2 cuvinte: „Seokjin Flower” pentru „Smeraldo”. Seokjin este numele real al lui Jin.

De asemenea, un magazin de flori care este aparent „singurul” care vinde „smeraldo” (amintiți-vă, această floare nu există) prezintă ceea ce arată ca scrierea lui Jin pentru flori, ceea ce înseamnă „sentimente pe care nu le-am putut oferi”. Acest magazin de flori intenționează să se deschidă în septembrie, care coincide cu revenirea planificată de BTS. Blogul a fost deschis în ziua în care BTS și-a dezvăluit noul logo.

„Ziua Fundației” a Academiei „Smeraldo” coincide cu data de naștere a lui Rap Monster, pe 12 septembrie. De asemenea, este cea de-a 4-a aniversare a „Smeraldo Acadamy”, iar BTS are 4 ani de la debut. Se spune că un membru a participat până acum la fiecare aniversare a Fundaţiei, sub numele de ‘Inbloom BTS’.

Fanii au descoperit, de asemenea, că blogul va alege 7 câștigători până la ora 10 dimineața pe 15 august. BTS are 7 membri, iar fanii sunt de părere că acest lucru se poate întâmpla atunci când teaserele vor fi lansate.

Blogul, de asemenea, spune povestea a 7 legende care are legătură cu floarea „smeraldo”. Una dintre legende este despre William Ashbless, care nu este o persoană reală. Cu toate acestea, există un articol pe Wikimedia despre „William Ashbless” scris de „qkdxksthsuseks”. Când este tastat în tastatura coreeană, se citește „방탄소년단”(Bangtan Sonyeondan).

Fanii se întreabă, de asemenea, dacă floarea făcută în albumele „HwaYangYeonHwa” poate fi floarea „Smeraldo”.

Sursa

8 gânduri despre „Un fan a descoperit noul concept al trupei BTS?

  1. Saral

    Bighit am impresia că a planificat totul de mult timp, am citit ceva povestea, bcs e plin de articole despre aceasta floare şi BTS
    E vorba de cineva parca, în timp ce doarme o persoană îi tot pune un buchet de flori ca în denumire, şi a doua seară el încearcă să afle cine e, deschide ochii si vede o persoană lăsându-i flori si tot aşa, apoi parca o vede şi încearcă să îl /o ajute, ps omul numit ugly idk why, si mai e o faza cu „love yourself „si la Billboard RM a zis să ne amintim „Love myself, love yourself „iar acum cu florea s-a descoperit că scrie acelaşi lucru, poate fi numele noului album
    Abea aștept comeback-ul

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu