11 idoli ai căror părinţii nu au fost iniţial de acord cu cariera aleasă


După cum stiţi, idolii au suferit multe greutăți pentru a ajunge ce sunt în ziua de azi. Un obstacol pe care orice idol în creștere îl poate întâmpina este încercarea de a-și convinge familia la alegerea carierei.

Mai jos, aveţi o listă cu 11 vedete ai căror părinți inițial nu au fost de acord cu cariera aleasă.

1. Suga din BTS

Părinții lui Yoongi s-au opus alegerii sale de a deveni un idol la început, pentru că era obligaţia lor să aibă grijă de fiul lor. Din moment ce au suferit foarte mult, au vrut ca copiii lor să aibă o viață stabilă, lucrând la birou. Opoziţia lor nu a durat mult, aşa cum s-a spus în timpul unui concert ‘HYYH‘ . De atunci, părinţii lui l-au sprijinit foarte mult.

2. Tiffany din Girls Generation

În ciuda audiției și a acceptării ca stagiar la agenţia SM Entertainment, tatăl lui Tiffany a încercat să-şi convingă fiica să renunțe la domeniul de divertisment și i-a cerut să urmeze o carieră în afaceri. Cu toate acestea, Tiffany a insistat să-și urmeze visul și chiar i-a spus tatălui său că obiecția lui i-ar fi putut distruge viața, ceea ce l-a făcut să-i permită în cele din urmă să continue programul de antrenament.

3. Kahi

Şi fosta lideră a trupei After School s-a confruntat o dată cu opoziția familiei sale. Tatăl ei a vrut să frecventeze o universitate, dar pasiunea ei pentru dans și melodii au făcut-o să renunțe la colegiu și să fugă de acasă. Ea nu a vorbit cu tatăl ei timp de șapte ani după ce și-a părăsit orașul natal, dar în cele din urmă s-au împăcat.

4. Daesung din Big Bang

Crescând într-o familie religioasă, visul lui Daesung de a deveni cântăreț a fost întâmpinat iniţial cu respingere. El şi-a exprimat dorinţa de a urma profilul de muzică la universitate și să fie trimis la o academie de muzică. Dar refuzul puternic al tatălui său, s-a datorat faptului că o rudă a încercat să se supună aceleiași căi și a eșuat. Din fericire, tatăl său s-a răzgândit după ce a participat la una dintre sesiunile de formare a trupei Big Bang și şi-a susţinut de atunci fiul.

5. Sojin din Girl’s Day

În show-ul „Quiz to Change the World” de pe MBC, lidera Girl’s Day a dezvăluit odată că, la vârsta de 20 de ani, a plecat acasă fără permisiunea părinţilor pentru a-și continua cariera. În același episod, ea a primit o scrisoare sinceră din partea mamei sale, care a făcut-o să plângă.

6. Sung Kyu din Infinite

Deși părinții lui doriseră să devină avocat, Sung Kyu avea o viziune diferită. De când i s-a dat un ultimatum de a renunța la pasiunea de a cânta, acesta a părăsit casa. El s-a antrenat în secret până când a absolvit liceul. Apoi, s-a mutat în Seoul, a dat audiţie și a debutat mai târziu ca lider și vocalist pentru trupa INFINITE.

7. Wendy din Red Velvet

În ciuda faptului că a fost crescută într-o familie iubitoare de muzică, părinții lui Wendy iniţial s-au împotrivit dorinţei ei de a urma o carieră în industria de divertisment. Ei au vrut ca fiica lor să se concentreze mai mult pe studii. Cu toate acestea, opoziţia lor nu a durat mult, deoarece în cele din urmă i-au permis să ia parte la audiții în timp ce era încă la liceu.

8. Yezi din Fiestar

În ciuda faptului că părinții au fost împotriva ei, tânăra a reușit să-şi convingă părinții să-şi susțină alegerea. Pe parcurs, artista şi-a îmbunătăţit considerabil evoluţiile ei.

9. Hoya din Infinite

Crescând într-o gospodărie strictă, Hoya nu putea să-l convingă pe tatăl său să-i susţină visul: dorința de a deveni cântăreţ. Până la urmă, Hoya a ales să se împotrivească tatălui său. Deși tatăl său a susținut atât INFINITE cât și pe fiul său mai târziu, relația lor nu era în termeni buni. Pentru a salva relația lor, Hoya a participat la emisiunea „My Father” de pe KBS, în speranța de a se împăca cu tatăl său.

10. Hyosung din Secret

Deși era cunoscută ca fiind talentată de când era mică, părinții lui Hyosung s-au opus alegerii carierei sale. Din fericire, dedicarea ei față de visul ei, le-a schimbat opinia și, în cele din urmă, i-au permis să urmeze o carieră în industria muzicală.

11. Jung Eun Ji din A Pink

Principala vocalistă a grupului a spus odată că era să renunţe la visul ei, deoarece părinții ei nu au aprobat acest lucru. Cu toate acestea, persistența și practica constantă, i-au asigurat pe părinți să o lase să continue și, în final, să debuteze ca cântăreață.

Sursa

Reclame

4 gânduri despre “11 idoli ai căror părinţii nu au fost iniţial de acord cu cariera aleasă

  1. Ii inteleg pe parintii care s-au opus. Ei(parintii), ducand o viata grea si-au dorit pentru copii lor ceva stabil cu venit sigur si bun sa nu duca lipsa de nimic, si cum in industria muzici si mai ales in Coreea(care critica atat de dur), ai sanse mari sa dai gres. Ma bucur ca nu se-au abandonat visele chiar daca au dat de obstacole dificile.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s