BTS dezvăluie două teasere pentru Suga şi Jimin


Image result for bts

BTS continuă să lanseze teasere!

De data asta, au fost dezvăluite două imagini pentru Suga şi Jimin. Suga poate fi văzut melancolic şi stând jos într-un tunel. În posterul lui este scris următorul mesaj: „Nu te apropia. Vei deveni nefericită.”

Pe Jimin îl vedem cu o umbrelă şi uitându-se spre cer.  În posterul lui este scris: „Am minţit, spunând că nu e nevoie să iubesţi pe cineva ca mine.”

Love Yourself” a fost descrisă ca o serie, care va continua până în 2018, urmând trilogia precedentă de la BTS, seriile ‘The Most Beautiful Moment in Life‘, ‘Wings‘ şi ‘You Never Walk Alone‘. O sursă de la BigHit Entertainment a declarat: „Cele două postere sunt teasere care prezintă întreaga poveste a seriei ‘Love Yourself’ , care va continua până în anul următor.” Ei au adăugat: „Promoțiile pentru noul album care este planificat pentru septembrie vor începe în curând.”

Sursa: allkpop, soompi

Reclame

4 gânduri despre “BTS dezvăluie două teasere pentru Suga şi Jimin

  1. E foarte special modul in care au decis sa surprinda sentimentele,iar posterele au ceva aparte fiecare,natural.Sunt curioasa de mesajele urmatoare.A fost pus si cel cu RM tot azi,btw 🙂

    Apreciază

  2. Cel mai mult imi place ca au gasit un mod atat de frumos sa ne surprinda, incante si bucure dar in acelas timp suspans si nerandare. Banuiesc ca mesajele sunt versuri din noile melodii sau poate ma insel.

    Apreciază

  3. Pingback: BTS dezvăluie teaserele pentru J-Hope si Jin | K-pop Romania

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s