De la băiat la bărbat- transformarea actorului Yeo Jin Goo


Popularitatea acestuia se află în creştere!

Figura lui Yeo Jin Goo ar trebui să fie cunoscută deja de către amatorii genului kdrama. Pentru aceştia şi nu numai, am decis să postez aceste câteva rânduri despre acesta și cele mai importante momente ale carierei sale, deoarece pare că anul 2017 este anul redescoperirii actorului Yeo Jin Goo.

Tranziţia lui Yeo Jin Goo de la copilul-actor la roluri de adult a fost una extrem de reuşită.

În momentul de faţă, se difuzează la TV serialul SBS „Reunited Worlds„, în care Yeo Jin Goo joacă alături de Lee Yeon Hee şi Ahn Jae Hyeon.

Tot în 2017, prestaţia lui din drama „Circle„, unde a fost unde a avut rolul unui licean, a fost remarcată de public, în timp ce producătorul dramei a avut la rândul său numai cuvinte de laudă la adresa lui.

Yeo Jin Goo joacă încă de la vârsta de 9 ani, adică din anul 2005. De la început el a dovedit că este extrem de talentat. Ca și copil, a interpretat roluri în filme de succes ca  „A Frozen Flower” şi „Antique„.

Unul dintre rolurile sale memorabile a fost în drama istorică „The Moon Embracing The Sun„. Aici îl interpretează pe viitorul rege Kim Hwon, care se îndrăgostește de o prinţesă deghizată în şaman, intepretată de Kim Yeo Joong. Cuplul format de cei doi tineri actori a rămas în amintirile spectatorilor.

În serialul „Missing You„, a jucat personajul interpretat de Park Yoo Chun, în varianta adolescentă. El a interpretat, alături de Kim So Hyun, o dulce poveste de dragoste adolescentină. Şi acest rol a rămas în memoria iubitorilor de kdramas.

Un alt rol important a fost cel avut în „Orange Marmalade„. În serial el devine persoana de care se îndrăgostește frumoasa fată vampir interpretată de Seolhyun din AOA.

Rolul său principal din filmul „Hwayi:A Monster Boy” a fost extrem de lăudat de actorul veteran Kim Yun Seok, care a spus despre Yeo Jin Goo că este un actor „cu un potenţial fără limită”. Ceea ce este amuzant este că el nu a putut să se uite la filmul în care a jucat până nu a devenit adult!

Personajul din serialul „Jackpot„, de anul trecut, i-a făcut pe mulţi să uite că actorul este doar un elev de liceu în viaţa reală.

Filmul „Warriors of the Dawn„, din 2017, în care a avut rolul principal, a marcat trecerea sa la maturitate din punctul de vedere al actoriei.

Amuzant este că, în multe site-uri, poza acestuia păstrează imaginea lui de copil de acum câţiva ani.

Din cauza rolurilor serioase interpretate în trecut, mulţi au impresia că Jin Goo este o persoană lipsită de umor. Cu toate acestea, în viaţa reală el este amuzant şi pus pe  şotii. Acest fapt l-au descoperit şi telespectatorii care s-au uitat la emisiunea „My Little Television„. Din păcate nu am găsit subtitrări, însă puteţi urmări aici un extras din show, unde o să descoperiţi că nu numai ştie să râdă, dar este simpatic şi are un râs copilăros care contaminează:

Ce să mai spunem despre acest actor care şi-a dedicat viaţa meseriei şi a muncit din greu?

Pentru o persoană născută în 1997, este impresionant să numeri toate rolurile pe care le-a intepretat! Să nu mai vorbim despre actorii lângă care a avut ocazia să joace şi de la care cu siguranţă că a avut de câştigat ca experienţă. Dacă adăugăm la toate acestea talentul său înăscut pentru actorie, putem afirma fără să greşim că Yeo Jin Goo este unul din cei mai mari actori din categoria în jurul vârstei de 20 de ani.

Personal, recomand inclusiv ultimul său serial, care încă se difuzează, „Reunited Worlds„, deoarece, indiferent de scenariu (cu specificul său de dramă fantezie), intepretarea lui Yeo Jin Goo a dat naştere unei personaj de care te ataşezi din primul moment şi căruia ajungi să îi trăieşti dramele şi neîmplinirile.

În încheiere, îi dorim mult succes și vom urmări în continuare ascensiunea acestui actor tânăr!

 

Sursa: hancinema

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s