Park Seo Joon respinge zvonurile legate de o relație cu Kim Ji Won și vorbește despre prietenia cu V din BTS


Acesta a vorbit într-un interviu despre relația cu Kim Ji Won și VÎntr-un interviu recent, Park Seo Joon a vorbit despre Kim Ji Won, alături de care a jucat în serialul „Fight My Way„: „Nu suntem într-o relație.Nu este așa.”

Actorul a dezvăluit că nu o cunoștea personal pe Kim Ji Won înainte de serialul în care au jucat, dar că i-a plăcut drama „Descendants of The Sun„, una dintre scenele favorite fiind cea în care personajul interpretat de aceasta preia inițiativa și îl sărută pe Seo Dae Young (interpretat de Jin Goo).

Înainte de a fi confirmat serialul, ne-am întâlnit special pentru că trebuia să facem o treabă bună împreună. Ea era foarte îngrijorată deoarece era primul ei rol principal în care juca.” Și a adăugat: „Totuși, atunci când am lucrat împreună aceste griji au dispărut.”

Park Seo Joon a continuat: „Legat de sentimentele mele personale, pot să spun că ea a fost extraordinară. Vreau să mai lucrăm împreună și sper că vom realiza asta peste câțiva ani.”

Referitor la zvonurile legate de o legătură amoroasă între cei doi, acesta a fost de părere că ele au apărut atunci când lumea a văzut cum cei doi au scris notițe pe scenariile lor cuvintele „Dong Man, te iubesc” și „Ae Ra, te iubesc” și a clarificat situația: „Atunci când termin un proiect, întotdeauna schimb note cu partenerul meu.”

Întrebat de prietenia lui cu V din BTS, acesta a răspuns: „În primul rând, nu îl percep ca idol” și a explicat că dacă l-ar vedea ca pe un star ar simți o anumită distanță față de el.

Park Seo Joon a dezvăluit: „Ne-am apropiat foarte mult în timpul filmărilor pentru drama KBS „Hwarang”. Nu numai de Tae Hyung (V), dar și de Minho și Hyung Sik. Nu sunt foarte sigur de modul în care sunt percepuți din afară, dar dacă îi întâlniți în viața reală, sunt prieteni foare ușor de abordat.”

Acesta a mai dezvăluit: „Așa sunt eu, nu numai cu idolii. Există zvonuri despre oameni, dar indiferent dacă sunt bune sau rele, simt că trebuie să îi cunosc mai întâi. Poate că oamenii au idei preconcepute și despre mine, și cunoscând faptul că alții ar putea să gândească în acest mod, cred că nu ar trebui să fac ca ei.”

Ultimul proiect al lui Park Seo Joon este filmul “Midnight Runners”, în care joacă alături de Kang Ha Neul. La premiera VIP a acestui film, printre alte staruri prezente, au venit și V și Minho.

Sursa

 

 

 

 

 

Reclame

Un gând despre “Park Seo Joon respinge zvonurile legate de o relație cu Kim Ji Won și vorbește despre prietenia cu V din BTS

  1. Imi place mult prietenia dintre cei doi,chiar si in drama melodia pentru ring a personajului sau era Fire :)) Chimia cu Kim Ji Won a fost perfecta,tare m-as fi bucurat sa fie impreuna si in realitate,dar asta e 🙂

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s