„A Taxi Driver” – primul film din 2017 ce a strâns 7 milioane de vizualizări într-un timp scurt


Acum, „A Taxi Driver” este primul film coreean din 2017 ce atinge numărul de 7 milioane de vizualizări într-un timp relativ scurt, mai precis 11 zile.

Conform agenţiei de distribuţie, Showbox, filmul a vândut 7,000,586 de bilete pe 12 august până la ora 15, stabilind un nou record şi făcându-l cel mai vizionat film din anul 2017.

În ciuda atmosferei competitive a noilor filme lansate săptămânal,  „A Taxi Driver” a reuşit să se menţină pe locul fruntaş în topurile coreene. Filmul este lăudat, având cele trei componente cel îl fac grozav: o poveste fascinantă şi inimaginabilă, un scenariu bun şi o fenomenală acţiune.

Se asteptă ca filmul să primească multă atenţie în continuare, multe celebrităţi şi politicieni pomenind de vizionarea acestuia. De asemenea, recent a fost anunţat că va avea loc o expoziţie în perioada august-septembrie cu poze cu Jürgen Hinzpeter, ce a murit anul trecut şi a cărui poveste a inspirat filmul.

„A Taxi Driver” spune povestea unui şofer de taxi din Seul, interpretat de către Song Kang Ho, care este de acord să conducă un reporter german numit Peter, interpretat de către Thomas Kretschmann, în Gwangju fără să ştie că acolo va avea loc o revoltă. De asemenea, actorii Yoo Hae Jin şi Ryu Jun Yeol au roluri importante în acest film.

sursă

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s