JB din GOT7 a devenit partenerul unui fan norocos în ”A Pouch for You”


JB de la GOT7 este un guru pentru frumusețe, astfel făcându-i unui fan norocos machiajul pentru vara. 

În clip, un make-up artist întreabă fana, Kim Bo Kyung, ce fel de machiaj dorește. Fana îi spune că dorește un look ca un suc de fructe, iar artistul de make-up începu imediat. 

 În liniște, JB intră și preia ”ștafeta”. Fanul neștiind ce îl așteptă, când deschise ochii a avut un șoc imens văzându-l pe idolul său. JB îcepe, întrebând-o pe aceasta care este rutina sa zilnica. Ca răspuns aceasta îi spune că vrea ca obrajii ei să fie fini. JB privea diferitele obiecte, alegând blush-ul. Când fata observă că e pentru prima oară când face așa deva, fanul îi sfătuiește să-i pună blush-ul pe  obrajii ei.

Pe măsură ce timpul trece, guru-ul de frumusețe al lui JB apare în timp ce se uită la mai multe nuanțe de ruj și îți sfătuiește fan-ul ca și creionul de sprâncene să fie aceeași nuanță ca și culoarea parului. Artistul completează machiajul fanului său, cu un ruj roz, un blush de culoare coral și un creion de sprâncene.

Când vede machiajul fan-ului, inima lu JB se înomaie și zâmbește spunând: „Erai deja drăguță, dar ai devenit și mai frumoasă”.

A Pouch For You” de la Dingo Beauty prezintă idolii care aleg personal produse de frumusețe pentru fanii lor pentru a crea o trusă de make-up unică.

Verificați și încercarea lui JB de a face machiajul unui fan în clipul de mai jos!

sursă

Reclame

2 gânduri despre “JB din GOT7 a devenit partenerul unui fan norocos în ”A Pouch for You”

  1. Omgg e cea mai norocoasa fanaaa.M-am rusinat eu numai privind,doamne cat de dragut a fost JB.Si acel oppa al lui,omg.My fangirling mode O.O o sa pastrez restul pentru mine,cat de geloasa pot fi in unele momente pe fanii coreeni.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s