Cele mai bune 4 scene de final din “Bride Of The Water God” până acum


Imagini pentru bride of the water god drama

Drama canalului tvN “Bride Of The Water God” are mereu telepectatori care așteaptă cu nerăbdare fiecare episod. Articolul conține spoilere. 

Mai jos sunt patru dintre cele mai bune scene de final ale dramei alese de către echipă de producție a serialului. Vezi dacă ești de acord!

1. Sărutul lui SeKyung și Nam Joo Hyuk pentru trezire

Aceasta este scena pe care mulți spectatori o aleg ca fiind cea mai de neuitat scenă din drama. „Zeul Apelor” Habaek (Nam Joo Hyuk) spune: „Trezește-te. Îți voi oferi o binecuvântare divină. Și își sărută slujitoarea numită So Ah (Se Kyung).

2. Tranformarea lui Nam Joo Hyuk într-un dragon de apă

Această scenă a dovedit că So Ah și Habaek erau, de fapt, legați între ei prin soartă. Când So Ah a fost împinsă de pe marginea unei clădiri înalte de către un atacator neidentificat, Habaek se aruncă prin geamul de sticlă și se transformă într-un dragon de apă pentru a o salva. Grafica spectaculoasă a computerelor și o acțiune realistă a făcut spectatorii să își rețină respirația în timpul acestei scene.

3. Confruntarea lui Nam Joo Hyuk cu Im Joo Hwan

De la prima întâlnire, Habaek era suspicios în legătură cu Hoo Ye (Im Joo Hwan). După ce a aflat despre secretul din spatele nașterii lui Hoo Ye, el îi spune lui Hoo Ye: „Ai fost expus. Ai fost expus de mine” și dezvăluie identitatea lui Hoo Ye. Hoo Ye are o expresie neliniștită pe fața lui în acest timp. Această scenă a făcut spectatorii să anticipeze începutul unei lupte între zeul Habaek și semi-zeul Hoo Ye.

4. Al doilea sărut lui Nam Joo Hyuk cu Shin Se Kyung

Al doilea sărut între Habaek și So Ah a fost extrem de anticipat de către telespectatori. În locul unde s-au întâlnit pentru prima dată, Habaek își mărturisește sentimentele pentru ea, dar îi spune niște cuvinte triste: „Voi merge. Trebuie să plec.” Apoi o sărută după ce îi spune asta, ca și cum ar sugera că vrea să rămână alături de ea pentru totdeauna, în ciuda faptului că trebuie să plece.

Care dintre aceste scene v-au făcut să așteptați cu nerăbdare următorul episod?

 

 

Reclame

Un gând despre “Cele mai bune 4 scene de final din “Bride Of The Water God” până acum

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s