BTS continuă povestea HYYH lansând o notă


bts
BTS
a dezvăluit o notă pentru povestea lor care se desfășoară încă de la HYYH(HwaYoungYeonHwa).
Nota sună cam așa:

Seokjin 13 iunie ANI 22

După ce ne-am întors de la mare, am fost toți singuri.

Așa cum am plănuit înainte, nu ne-am contactat reciproc. Pur și simplu ne-am asumat existența prin graffiti-ul rămas pe străzi, benzinăriile puternic luminate și sunetul pianului auzit dintr-o clădire veche. Aceste imagini au reapărut ca o viziune. Momentele în care ochii lui Taehyung păreau că sângerează foc. Privirea pe care am primit-o de parcă au auzit ceva de necrezut, mâna lui Namjoon oprindu-l pe Taehyung și lovitura pe care i-am dat-o lui Taehyung pentru că nu puteam să mă opresc.

După ce nu am reușit să-l găsim pe Taehyung care a fugit, nu a mai rămas nimeni în casa de pe plajă. Pahare sparte, petele de sânge uscate și firimiturile de prăjituri au fost lăsate ca să-mi aducă mie aminte de aceste evenimente care au avut loc. A fost o singură poză. Eram noi zâmbind, iar în spate marea ne acompania.

Astăzi am mers ca de obicei pe lângă benzinărie. În cele din urmă, va fi o zi în care ne vom întâlni din nou. Va veni o zi când vom zâmbi împreună ca în poză. O zi în care voi avea curaj să mă confrunt cu mine însămi. În orice caz, acum nu este timpul. Astăzi a suflat, de asemenea, un vânt rece ca și cum ar fi avertizare. Telefonul meu a sunat, fotografia pe care am agățat-o pe o oglindă din cameră a zburat. Pe ecranul telefonului apare numele lui Hoseok.

‘Hyung, Jungkook a avut un accident de mașină în acea noapte.’ „

Așteptați cu nerăbdare revenirea trupei din septembrie?

sursă

Reclame

12 gânduri despre “BTS continuă povestea HYYH lansând o notă

  1. Doamne,este asa de intrigant.Si unii mai spuneau de ce ne chinuim sa facem legaturi intre Mv-uri,cand poate nu au treaba,mhm,nu prea cred.Parca e mai multa lumina cu aceasta nota ❤

    Apreciază

  2. Mai intrebi!? Abia astept revenirea trupei ❤ ❤ ❤
    imi timp ce citeam imi veneau in minte secventele/imaginile din mv-ul „RUN”. Sunt foarte curioasa si entuziasmata de cum va arata toata povestea si ce va urma.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s