Canalul MBC se confruntă cu problemele interne, angajații refuză să muncească!

misc

Toamna ar putea debuta cu o grevă generală a angajaților postului de televiziune MBC! Datorită grevei în desfășurare, organizată de către angajați împotriva conducerii canalului național coreean, mai multe emisiuni de divertisment, inclusiv  ‘Infinity Challenge’ și ‘I Live Alone’ nu vor fi difuzate săptămâna viitoare.

Potrivit rapoartelor, pe 29 august, 93.2% dintre angajații de la MBC au spus ”DA” unei greve generale, care urmează să aibă loc în primele zile ale lunii septembrie. S-a raportat că fiecare angajat va înceta să-și îndeplinească îndatoririle, cu excepția celor care sunt strict necesare. Mai mult, s-a dezvăluit că 57 de membri executivi ai MBC și-au anunțat demisia chiar în această dimineață, inclusiv vice-directorul programelor de divertisment.

Reprezentanții de la MBC, aflați în curs de grevă, au declarat pentru presă că emisiunea ‘Infinity Challenge’ va fi difuzată în mod normal doar până pe 2 septembrie, iar ‘I Live Alone’ până pe 1 septembrie. De asemenea, s-a dezvăluit că material pregătit pentru difuzare, există doar pentru săptămâna viitoare, iar în cazul în care situația nu se va ameliora, MBC va difuza episoade care au fost lansate anterior, sau în cel mai rău caz, episoade ale acestor emisiuni nu vor fi difuzate. Alte emisiuni care sunt pe cale de a nu fi difuzate: ‘King of mask singer’ și ‘Wizard of Nowhere’.

Și concertul DMC Festival 2017 – MBC Korean Music Wave” are de suferit de pe urma acestei greve! S-a raportat că festivalul a fost anulat, el ar fi trebuit să aibă loc pe 23 septembrie.

Ultima dată când a avut loc o grevă generală în cadrul companiei MBC a fost în 2012. Atunci emisunea ‘Infinity Challenge’ a încetat să mai fie difuzată timp de 24 de săptămâni.

Din păcate, nu se știe când programul emisiunilor de la MBC va reveni la mod normal. Rămâneți alături de noi pentru alte informații.

cr: deerzone

Un gând despre „Canalul MBC se confruntă cu problemele interne, angajații refuză să muncească!

  1. Pingback: Motivul pentru care angajații posturilor KBS TV și MBC au intrat în grevă generală! | K-pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s