Lansări de săptămâna trecută

https://i0.wp.com/kimchislap.com/wp-content/uploads/2017/09/EXO-The-Power-of-Music-Parallel-Universe.jpg

Săptămâna trecută a fost lansată piesa Power de la EXO și știu că nu am nicio șansă să vă conving să dați click pe niște linkuri alandala către melodii de origine suspectă ale unor autori (semi-)necunoscuți când avem la dispoziție EXOOOOOO!! Și trebuie să facem vizualizări pentru EXOOOOOO. Bine, au lasat și B.A.P. melodia Honeymoon, dar la B.A.P. se uită numai babele de peste 20 de ani, noi avem EXOOOOOO!!!

Totuși, încerc să vă duc cu zăhărelul, prezentându-vă câteva piese de săptămâna trecută în spatele imaginilor cu membrii fabuloși ai trupei care au furat toate titlurile de săptămâna trecută.

Jeong Eunji, vocea principală de la A-pink, revine solo cu melodia de restaurant pentru această săptămână, intitulată Manito. O puteți viziona cu un click pe fotografia lui Sehun.

https://i0.wp.com/i.imgur.com/10l3u9o.png

 

Trupa Flashe revine cu melodia perfectă pentru o petrecere în pijamale. Dacă ai 12 ani și ești cu gașca de fete. Nu că aș fi fost vreodată la o astfel de petrecere, dar cred că melodia Popping s-ar potrivi. Nu? Oare Xiumin știe?

https://i0.wp.com/i.imgur.com/MRi4ha3.png

 

Artistul din 10cm își arată devoțiunea față de cățelușul său în melodia Pet. Aș fi preferat o asemenea devoțiune pentru compunerea unei melodii mai bune, dar ne descurcăm cu ce primim. Baekhyun aduce o pisică, sperăm să nu se certe cu cățelușul…

 

https://i0.wp.com/i.imgur.com/SODmWJU.png

 

Nu sunt mare fan al fotbalului, nici al jocurilor video de fotbal. Melodia Tiki Taka de la trupa VMC nu ajută în acest sens. Cred că nici D.O. nu e mare fan…

https://i0.wp.com/i.imgur.com/DghTP34.png

 

Hangzoo face echipă cu Gaeko de la Dynamic Duo și lansează melodia Best Driver. Se înțelege din piesă de ce nu se cheamă ‘Best Music Creator’. Chanyeol nu e mulțumit.

https://i0.wp.com/i.imgur.com/jZpACAB.png

 

Sorry de la Juniel nu e cea mai bună melodie, dar fata cântă la chitară, e frumoasă și face baie în clip, deci primește notă de trecere. Chen știe ce mă înduplecă.

https://i0.wp.com/i.imgur.com/nycWkNI.png

 

Nu mă pot plânge de melodia Stars de la Koh Nayoung, nu e rea, dar se înscrie în avalanșa melodiilor tropical-house de vară care ne inundă în ultimul an. Suho e… la naiba, nu-mi vine nicio poantă care să se potrivească cu poza! Click și gata.

https://i0.wp.com/i.imgur.com/sheclLj.png

 

Prefer să încasez glonțul (sau laserul) lui Kai decât să ascult ZIA cu Sad Eyes de la cap la coadă.

https://i0.wp.com/i.imgur.com/nasZi47.png

Vă aștept săptămâna viitoare cu noi clipuri ce vor fi lansate în săptămâna curentă.

 

 

 

 

 

 

 

14 gânduri despre „Lansări de săptămâna trecută

  1. jwalker

    Trupa VMC e o agentie 😁 a inceput ca si crew..dar Deepflow (CEO.. cel ce are consola de joc :)) ).. a facut tr oficiale si crew devine agentie ..oficial 😎 … Nucksal, Odee si Wutan!! Melodia face parte din albumul lansat recent de VMC ( Vismajor Company ) ..

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde
  2. dana64900

    Prefer melodia celor de la BAP, decat porcaria celor de la EXO. Si daca pana si BAP sunt (semi)-cunoscuti, atunci restul care sunt la inceput de drum nu mai au ce cauta in industria muzicii :)))
    Inca o chestie: de unde sunteti recrutate? Puneti mana si scrieti niste articole de calitate si lasati mistocareala, ca numai EXO visati.

    Apreciază

    Răspunde
            1. Dana's

              Si raspunsul meu este: nu-mi pasa! Si faza cu „dupa mai stam de vorba. ” ma lesi. Mai intai ar trebuii sa ne cunoastem sa-mi arunci asa cuvinte.
              Uite, chiar nu vreau sa ne certam, nu avem pentru ce sau de ce. Fiecare se exprima asa cum stie si cum considera.

              Apreciază

              Răspunde

Lasă un comentariu