Song Joong Ki refuză drama „Kingdom”, Joo Ji Hoon ar putea prelua rolul principal

Song Joong Ki a refuzat mai multe proiecte, printre care și drama „Kingdom”

Song Joong Ki a refuzat mai multe proiecte în ultima perioadă, printre care și rolul în serialul original Netflix „Kingdom„. Acesta dorește să se concentreze asupra nunții cu Song Hye Kyo.

Agenția Blossom Entertainment a oferit mai multe explicații printr-un comunicat oficial: „Song Joong Ki a luat decizia finală de a refuza să joace în „Kingdom”. Deocamdată nu a fost nimic confirmat cu privire la următorul său proiect.”

O sursă din interiorul echipei de producție „Kingdom” a spus: „Vom începe curând filmările, după ce finalizăm distribuția. Inițial filmările trebuiau să înceapă în septembrie, dar acum ele vor începe în octombrie, pentru o mai bună calitate.”

„Kingdom” este un serial Netflix original care va fi 100% pre-produs, urmând să fie difuzat undeva în a doua parte a anului 2018. Acțiunea va fi situată în perioada Joseon și va conține elemente fantastice cu personaje zombie.

După refuzul lui Song Joong Ki de a juca în serial, rolul principal i-a fost oferit lui Joo Ji Hoon, care analizează încă. Momentan, acesta lucrează pentru filmul „Woman and Man Murders.”

Sursa 1 Sursa 2

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s