A fost lansată lista artiștilor care vor evolua la premiile ”MAMA 2017”

Recent, a fost dezvăluită lista artiștilor care vor participa la premiile ”MAMA 2017”. Trebuie remarcat faptul că pentru prima dată în istorie, festivitatea de premiere ”Mnet Asian Music Awards” va avea loc în 3 țări.

Potrivit rapoartelor, pe 25 noiembrie, la spectacolul care va avea loc în Vietnam, vor participa: Weki Meki, VICTON, EXID, MAMAMOO, PRISTIN, HyunA, Golden Child, HOTSHOT, KNK, ONF, JBJ și Mnet Project 1 (probabil, se refără la trupa care va lua naștere în urma show-ului ”Idol School”).

Pe 29 noiembrie, la premiile din Japonia vor participa: BTS, Seventeen, Red Velvet, Cosmic Girls, IU, DIA, A Pink, T-ara, TWICE, Zico din Block B, MONSTA X, iKON, B.A.P, PENTAGON, WINNER, VIXX și Mnet Project 2 + artiști din Vietnam.

La spectacolul din 30 noiembrie, care va avea loc în Hong Kong, vor lua parte următorii artiști: MOMOLAND, CLC, MXM, ASTRO, Samuel, ONE, LOONA, JJ Project, AOA, Yongguk și Shihyun.

Pe 1 decembrie, la concertul final, care va avea loc tot în Hong Kong, vor participa: EXO, Girls Generation, Wanna One, NCT 127, NCT ASIA (potrivit zvonurilor, este un alt sub-unit de la NCT, doar că va avea membri chinezi), NCT Dream, Weki Meki, Sunmi, G-Dragon și Taeyang din Big Bang, G-Friend, Black Pink, KARD, I.O.I, GOT7 + artiști din Japonia.

Din păcate, prezența artiștilor încă nu a fost confirmată la spectacole.

6 gânduri despre „A fost lansată lista artiștilor care vor evolua la premiile ”MAMA 2017”

 1. susodoi

  I.o.i ? Frumos 👏💖
  Prima parte mi se pare ușurică – a doua e super – a treia iarăși e ușurică – și a 4-a e JACKPOT . De abia aștept prestațiile și desemnarea premiilor (sau cum vor fi date în atâtea zile – un program).
  Cred ca le-au împărțit în atâtea zile deoarece sunt foarte foarte multe trupe și artiști.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s