5 actori tineri hot pe care trebuie să îi cunoașteți!

Ultimele seriale coreene au dezvăluit publicului niște fețe tinere de actori extrem de talentațiAnul 2017 este anul descoperirii unor noi actori tineri și extrem de talentați. Comunitatea de fani k-dramas a fost încântată de aceste apariții fresh și surprinzătoare. Cei cinci actori pe care îi veți vedea mai jos au jucat deja în seriale de succes, alături de alte nume consacrate de actori.

Cine sunt cei cinci frumoși și talentați?

Dong Ha:

Actorul în vârstă de 25 de ani a surprins publicul cu abilitățile sale de a interpreta diferite tipuri de personaje. În serialul KBS „Chief Kim”, prietenia lui cu Nam Goong Min a impresionat audiența. Mai recent, a surprins cu rolul criminalului în serie din drama „Suspicious Partner.”

Woo Do Hwan:

 

Aflat tot la vârsta de 25 de ani, Woo Do Hwan a câștigat inimile publicului cu rolul său din drama OCN „Save Me.” Prin interpretarea pe care o dă personajului său din serial, Seok Dong Cheol, un singuratic care ajunge să piardă totul dintr-un sigur foc, actorul atrage atenția și simpatia tuturor. El a avut și multe alte roluri mai mici, printre care în serialele „The Man Living In Our House”, „Dramaworld” și altele.

Yang Se Jong:

Trebuie să fie ceva cu anul 1992, deoarece și Yang Se Jong are 25 de ani! Tânărul student la actorie, devenit model, a primit primul rol într-un serial în anul 2015. Acesta a avut de jucat un rol dublu în serialul „Saimdang, Lights’ Diary”, rol triplu în drama OCN „Duel” și a jucat și în „Romantic Doctor, Teacher Kim”. În  numai 2 ani de la prima lui apariție, Yang Se Jong a aterizat în rolul principal din serialul „Temperature Of Love”, care a început să fie difuzat în 18 septembrie.

Jang Dong Yoon:

Alt actor din categoria anului 1992! A început ca student la economie și finanțe. După ce a primit atenție, devenind chipeșul student aflat pe prima pagină a ziarelor coreene pentru că a prevenit un jaf la o alimentară, agenția care îl reprezintă l-a contactat și l-a ajutat să debuteze în drama web “Female Employees of a Game Company”, unde a jucat alături de Irene din Red Velvet.

A continuat cu rolurile în serialele „Solomon’s Perjury” și „School 2017”.

Kim Jung Hyun:

Kim Jung Hyun este decanul de vârstă din această categorie. S-a născut în 1990, deci are 27 de ani. A jucat în seriale extrem de iubite de public precum „Jealousy Incarnate”, „Rebel: The Thief Who Stole The People”, dar  și în filmul „One Day” etc..

Primul său rol principal într-o drama a fost pentru serialul „School 2017”. Chimia dintre el și partenera sa din serial, Kim Sejeong din Gugudan, a fost îndelung comentată de netizeni, unii fiind de părere că cei doi ar putea fi următorul „cuplu Song-Song” (format din Song Hye Kyo și Song Joong Ki). Oricum ar fi, Kim Jung Hyun este deja un idol, iar popularitatea lui este în continuă creștere!

V-am atras atenția? Ce părere aveți despre cei cinci actori?

Sursa: Soompi

 

 

 

 

 

 

 

6 gânduri despre „5 actori tineri hot pe care trebuie să îi cunoașteți!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s