Ştiri

Lee Ui Soo s-a stins din viaţă


misc

Lee Ui Soo, model ce provine de la agenţia ESteem Entertainment şi un bun prieten al lui V din BTS, s-a stins din viaţă.

Pe 8 octombrie agenţia acestuia a declarat: „Transmitem sincere condoleanţe. Suntem şocaţi de cele întâmplate. Este adevărat, Lee Ui Soo s-a sinucis, iar noi încă încercam să aflăm motivele. Familia acestuia îşi doreşte să organizeze înmormântarea departe de ochii presei. Vă rugăm să vă rugaţi pentru el.

Pe lângă cele declarate de agenţie, fratele modelului, prin intermediul reţelelor de socializare a declarat: „Pe 6 octombrie 2017, unicul meu frate, Lee Ui Soo, s-a stins din viaţă. Credeam că e în viaţă şi că munceşte din greu la cariera sa de model şi de DJ. Probabil trecea prin momente dificile dacă a ajuns la o asemenea decizie. Trebuie să cercetăm în continuare. Rugaţi-vă pentru el”!

Lee Ui Soo a fost prieten apropiat cu V chiar dinainte ca acesta să debuteze în BTS.

surse: allkpop, koreaboo

Reclame

10 gânduri despre „Lee Ui Soo s-a stins din viaţă

 1. De ce? Acum cerceteaza si incerca sa afle de ce!
  E cam tarziu…
  Sincer, daca vrei sa faci ceva pentru cel de langa tine, atunci fa-o cat inca e in viata. Si nu vreau sa aud scuze de genul, nu am stiut. Nu ai stiut pentru ca nu ti-a pasat!
  Nu ma adresez cuiva anume, dar se agraveaza pe zi ce trece problema cu sinuciderea si ar trebui sa constientizam si sa facem ceva pentru oamenii care au probleme cu depresia sau dau semne de depresie…si nu sunt deloc putini.

  Apreciază

 2. De ce oare o fi făcut asta?…. Chiar îmi pare rău, mai ales că avea o carieră frumoasă, dar probabil nimeni nu știa ce este în sufletul său, cred ca V este foarte trist 😢😢😢😢

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s