Muzică/Lansări · Ştiri

Lansări de săptămâna trecută


Image result for girls generation

Oh, SM Entertainment!.. Ah, Girls’ Generation!.. Dacă n-aș fi auzit de aceste fete niciodată, poate n-aș fi devenit un nenorocit de sone, cinic și blazat, mormăind printre dinți mereu a pagubă! Și poate n-aș fi ascuns lansările de săptămâna trecută sub aceste grozave imagini…

Sigur, capul de afiș în zilele următoare va fi orice frântură de știre cu privire la iminenta destrămare a celei mai titrate trupe feminine din generația de aur a kpop-ului.

Îmi amintesc cum a început totul, cum simțeam fluturași în stomac urmărindu-le pe aceste prințese în Oh! sau Gee și totul era perfect ca formele lui Yuri, iar eu mă simțeam ca Boys in the Kitchen cântând See the Sun, căci, într-adevăr, parcă vedeam soarele…

 

Iar Tiffany era foarte seducătoare, mereu îmi făcea cu ochii, iar eu mă simțeam cool la fel ca Luhan după ce s-a combinat cu actrița ceea faimoasă din China, pe care o descrie în Like a Dream.

 

Aș fi vrut să visez în continuare ca Seokman Cheon și aș fi cerut oricând Don’t Wake me Up, deși melodiile noi TaeTiSeo parcă nu mai erau cine știe ce, dar cum aș fi putut rezista farmecelor lui Seohyun, ziceți-mi voi.

 

Îmi amintesc și de I got a boy, o melodie ciudată ca Slay de la Aoora, un fel de îngrămădire de idei, parcă SM era indecisă ce direcție să apuce și ce să facă cu această fenomenală popularitate a fetelor. Și ce fain dansa Sooyoung!

 

Acum, cu cele trei care pleacă, viitorul arată sumbru și mohorât. NUZ e în ton cu pesimismul meu în melodia Venus (câh!), și nici măcar Hyoyeon nu mă mai poate înveseli.

 

Acum stau trist și posomorât, gândindu-mă la numeroasele ocazii în care Sunny a fost zgârcită cu decolteul, în ciuda faptului că Natura a înzestrat-o atât de generos! Câteodată mă șicana cu câte o speranță, ca Whee In de la MAMAMOO care ar fi putut lansa o melodie interesantă, dar când dau de Shadow, rămân cu buza umflată… și fără decolteul lui Sunny.

 

Până și Yoona m-a cucerit în cele din urmă, deși nu a fost niciodată preferata mea. Nu însă și melodia  The first moment #2 de la We are Young. Mă tot întreb de ce are primul moment numărul 2… ce-o fi la numărul 1?

 

La vreo 7 ani după debut, în 2014, a lovit dezastrul: grupul perfect de 9 zeițe avea o fisură. Jessica a plecat din trupă, probabil cu visuri mărețe de glorie și faimă.  Trist! Mi-ar veni să plâng pe Robbin  – Like a Jewelry, dacă n-aș închide instinctiv clipul după 3 secunde.

 

Și cine este vinovatul pentru tragicul sfârșit al trupei? Vă spun eu, nimeni alta decât satana asta întunecată de Taeyeon!  Recunoaște ea însăși, numai să ascultați Confession de la trupa Reincarnation, e clar ca ‘bună-ziua’!

Fără Girls’ Generation, care mai este sensul vieții?

Reclame

7 gânduri despre „Lansări de săptămâna trecută

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s